BABYBLUE

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Η Χρύσα και η Βίκυ, ιδιοκτήτριες της BabyBlue, μας παραχώρησαν μια μοναδική συνέντευξη και μας μίλησαν για τον ονειρεμένο κόσμο και τα υπέροχα προϊόντα τους, το μυστικό της επιτυχίας τους αλλά και την πηγή έμπνευσής τους!

Ποιά είναι τα best sellers προϊόντα σας;

Το Pregnancy Box το οποίο είναι και το σήμα κατατεθέν μας. Ο κόσμος μας έδειξε από την πρώτη στιγμή την αγάπη του , μία καθαρά δική μας ιδέα που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τους πρώτους μήνες του μωρού και γιαυτό το λόγο οι μανούλες το έχουν ξεχωρίσει!!

Επίσης δεν μπορούμε να παραλείψουμε το Κάλυμμα Καροτσιού και την Βρεφική Φωλίτσα που επίσης έχουν ξεχωρίσει για την ποιότητα και το μοναδικό τους design!

Γιατί κάποιος πρέπει να σας προτιμήσει;

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε εξαιτίας της έλλειψης σημαντικών προϊόντων στην αγορά που εντοπίσαμε όντας νέες μανούλες οι ίδιες, οπότε η BabyBlue αναπλήρωσε αυτό το κενό με προϊόντα που κατασκευάζονται κατά αποκλειστικότητα στη χώρα μας και ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες ενός νεογέννητου μωρού σε μια μεγάλη γκάμα μεγεθών και σχεδίων που θα καλύψουν όλα τα γούστα..!!

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει την BabyBlue;

Η άριστη ποιότητα, η καινοτομία, τα μοναδικά σχέδια μας και η πιστοποίηση όλων των υλικών που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή είναι αυτά που μας ξεχωρίζουν!!

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της BabyBlue;

Με πηγή έμπνευσης τα παιδιά, την αγάπη μας για το χειροποίητο προϊόν, την ανώτατη ποιότητα των προϊόντων και τη συνεχή αναζήτηση νέων ιδεών έχουμε γίνει το πλέον αναγνωρίσιμο Brand Νame στην Ελλάδα και όχι μόνο.. Με την εμπιστοσύνη των πελατών μας και των συνεργαζόμενων καταστημάτων που διαθέτουν τα προϊόντα της BabyBlue καταφέραμε να βγούμε και εκτός συνόρων και πλέον έχουμε αγαπημένους πελάτες σε αρκετές χώρες του κόσμου..!!

Εμείς…Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να συνεχίσει Η BabyBlue να είναι η πρώτη προτίμηση όλων των νέων μαμάδων !!!