Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Ονομάζομαι Γαλήνη Κιρμπομπα και πάνω από επτά χρόνια ασχολούμαι με το Ημιμόνιμο Μακιγιάζ – tattoo, που είναι και το πάθος μου. Λόγω της καταγωγής μου από την Ουκρανία, όλα τα σεμινάρια και τα Master Class έχουν πραγματοποιηθεί εκεί, ωστόσο, έχοντας τόσο πάθος, η εξέλιξη μου ήταν αρκετά γρήγορη. Αποτέλεσμα το 2018 κέρδισα τα πρώτα μου βραβεία και στην συνέχεια το 2019 έγινα ομιλητής και κριτής στο εξωτερικό (Σλοβακία, Αυστρία, Μιλανο, Κιέβο, Αθήνα, Ολλανδία). 

Το Permanent Make Up εξελίχθηκε πολύ τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και μπήκε πολύ δυναμικά στην καθημερινότητα της γυναίκας. Με την βοήθεια του PMU μπορούμε να τονίσουμε ή να διορθώσουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου, πάντα με natural effect. Το tattoo είναι πλέον ανώδυνο και αναίμακτο διότι εισχωρεί στη πρώτη στιβάδα του δέρματος με αποτέλεσμα να αφήνει μια ελαφριά σκίαση για αυτό και αυτή η τεχνική ονομάζεται power ombré brows. 

• στα φρύδια μπορούμε να αλλάξουμε το σχήμα, να κάνουμε μπότοξ εφέ ή ακόμα να δημιουργήσουμε «τριχούλες» σε γυναίκες που δεν έχουν καθόλου φρύδι από τη φύση τους ή έγινε λάθος αποτρίχωση ή λόγο ασθένειας (αλωπεκίαση, καρκίνος )

• στα χείλια διορθώνουμε το περίγραμμα δημιουργώντας καλοσχηματισμένα χείλη σε φυσικές αποχρώσεις. Η πελάτισσα μπορεί ακόμα να μας φέρει το αγαπημένο της χρώμα κραγιόν ώστε να της φτιάξουμε το ίδιο. 

• στα βλέφαρα μπορούμε να κάνουμε πύκνωση βλεφαρίδων, λεπτή γραμμή eyeliner και λεπτή γραμμή με ελαφριά σκίαση για να τονίσουμε το βλέμμα μας 

Έχω σχολή και ινστιτούτο Δερματοστιξίας στην Αργυρούπολη. Τις τεχνικές μου τις έχουν αγαπήσει αρκετοί επώνυμοι όπως η Μαριαλλένα Ρουμελιώτη, Πηγή Δεβετζή, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Εύη Βατίδου, Αφροδίτη Σκαφιδά και άλλες.