23 HOTEL

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Ψάχνεις για ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο στην καρδιά της πόλης της Μυκόνου, μόλις λίγα βήματα από τα κύρια αξιοθέατά της; Στο 23 Hotel θα βρεις αυτό που αναζητάς. Ένα υπέροχο ξενοδοχείο σε ιδανική τοποθεσία μέσα σε μια ήσυχη περιοχή της πόλης της Μυκόνου με όλες τις σύγχρονες ανέσεις για αξέχαστη διαμονή στη Μύκονο. 

Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο boutique hotel σε μυκονιάτικη αρχιτεκτονική, με απολαυστική ατμόσφαιρα και όλα τα facilities που χρειάζεσαι. Τα όμορφα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα και προσφέρουν όλες τις ανέσεις. 

Ξεκίνησε χαρούμενα τη μέρα σου με απολαυστικό πρωινό και καφέ στην όμορφη αυλή που λειτουργεί το brunch & breakfast. Εδώ μπορείς να γευτείς λαχταριστές γεύσεις που θα δώσουν το απαραίτητο boost στη μέρα σου. Απευθύνεται σε όλους και όχι μόνο στους ενοίκους του ξενοδοχείου. 

Για δείπνο το παραδοσιακό εστιατόριο Katrin' s (La Maison de Katrin) με μεσογειακή, γαλλική κουζίνα στον κήπο του ξενοδοχείου είναι ιδανική επιλογή. 

Αξίζει να αναφερθεί ότι το 23 hotel βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση μεταξύ των δύο κύριων τερματικών σταθμών λεωφορείων και των σταθμών ταξί στην πόλη της Μυκόνου που εξυπηρετούν όλες τις μεγάλες παραλίες.