3B COFFEE & NUTS

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Το ιδανικό ξεκίνημα της ημέρας είναι μια στάση στα 3b Coffee & Nuts στη Ν. Ιωνία.

Το 3b συμπληρώνει με επιτυχία τον όγδοο χρόνο της λειτουργίας του έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού της Ν. Ιωνίας με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα στην περιοχή για τον μοναδικό καφέ του. Σήμερα μετρά τρία καταστήματα, ένα στην καρδιά της Ν. Ιωνίας, ένα στα Πευκάκια, στην αρχή του άλσους της Φιλαδέλφειας κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ και ένα τρίτο στη Χίο.

Με έμφαση στη ποιότητα του καφέ, προσφέρει ένα signature blend Arabica, με βάση τη Βραζιλία και την Αιθιοπία. Μπορείς να προμηθευτείς καφέ για το σπίτι ή να απολαύσεις τον αγαπημένο σου καφέ take away ή delivery, μαζί με μοναδικής ποιότητας snacks, στο χώρο του ή στη βόλτα σου. Δεν είναι τυχαίο που έχει φανατικούς λάτρεις του καφέ του.

Τα 3b είναι delicassen industrial αισθητικής, όπου μπορείς ακόμη να βρεις super foods, pancakes, ντόνατς, χειροποίητες μπάρες δημητριακών, φυστικοβούτυρα, γλυκά του κουταλιού και άλλα προϊόντα.

Ξεχωρίζουν όχι μόνο για τον φημισμένο τους καφέ και τα ποιοτικά προϊόντα, αλλά και για την άψογη εξυπηρέτηση, το ευγενικό και εξειδικευμένο προσωπικό τους, αλλά και για το μοντέρνο τους design.