ΑΓΓΕΛΩΝ ΦΩΣ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Η Μαρία Χρυσάφη είναι εναλλακτική θεραπεύτρια και εδώ και 11 χρόνια στο Αγγέλων Φως βοηθάει ανθρώπους να ανακαλύπτουν την απέραντη δύναμη που έχουν μέσα τους και να γίνονται οι Δημιουργοί της Ζωής τους.

-Πώς αποφασίσατε να δημιουργήσετε το Αγγέλων Φως;

Πριν από 11 περίπου χρόνια βίωνα δυσκολίες σε όλους τους τομείς της Ζωής μου. Η οικογενειακή επιχείρηση έκλεισε με τεράστια χρέη, δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιο, ήμουν σε μία δυσλειτουργική σχέση και πολλά ακόμα. Βίωνα δυσκολίες καθημερινά. Δεν καταλάβαινα γιατί μου συμβαίνουν όλα αυτά και πώς να βγω απ’ το αδιέξοδο. Τότε μου εμφανίστηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσω ένα σεμινάριο Πνευματικότητας. Δεν ήξερα τι ακριβώς ήταν αυτό. Αλλά κάτι μέσα μου με ωθούσε να το παρακολουθήσω.

Από τότε άλλαξαν όλα. Και μέσα σε λίγους μήνες η Ζωή μου ξανάγινε ΖΩΗ, όχι απλή επιβίωση.

Ξεκίνησα να δουλεύω καθημερινά με τον Εαυτό μου. Να συνειδητοποιώ πως είμαι κάτι παραπάνω απ’ το σώμα μου. Είδα ότι είμαι μία πανέμορφη Ψυχή, όπως όλοι μας. Κι έτσι ένας νέος κόσμος άνοιξε μπροστά μου. Ένας κόσμος χωρίς όρους, όρια, χρόνο.

Αυτόν τον κόσμο προσφέρω στους ανθρώπους που έρχονται στο Αγγέλων Φως. Εδώ και 11 χρόνια είμαι η συνοδοιπόρος τους στο να ενθυμηθούν ότι είναι Δημιουργοί. Και ότι έχουν τη Δύναμη να ζήσουν τη Ζωή που προορίζεται γι’ αυτούς.

-Με ποιους τρόπους μπορείτε να βοηθήσετε τους ανθρώπους που απευθύνονται σε εσάς;

Μέσα από προσωπικές συνεδρίες, σεμινάρια αυτογνωσίας και εργαλεία αυταγάπης (διαλογισμοί, θεραπευτικές κάρτες, ebooks) βοηθώ τους ανθρώπους να φέρουν στο φως τη Δύναμή τους και να δημιουργήσουν τα “θαύματα” για τα οποία γεννήθηκαν! Οι θεραπευόμενοί μου λένε ότι με την καθοδήγησή μου πέρασαν απ’ το σκοτάδι στο φως και απ’ τον φόβο στην ελευθερία! Αυτό το πετυχαίνουμε με θεραπευτικές τεχνικές όπως το Αγγελικό Ρέικι, το Theta Healing, η Υπνοθεραπεία, τα Ακασικά Αρχεία, η Ηχοθεραπεία, το Life Coaching, το NLP.

Όπως και με την “Κβαντική Ευθυγράμμιση Συνειδητότητας”, μία τεχνική που έχουμε συνδημιουργήσει με την φίλη και συνεργάτη Vicky Ross. Είναι μία τεχνική με την οποία έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε με το υποσυνείδητο του ανθρώπου, χωρίς το συνειδητό να μπορεί να παρέμβει. Έτσι ο θεραπευόμενος προσπερνά τους φόβους και τα μπλοκαρίσματα που βιώνει και φτάνει κατευθείαν στην Πηγή.

Μέσα από τις σελίδες μου στα social media προσφέρω καθημερινά πλούσιο, δωρεάν υλικό για όποιον επιθυμεί να δουλέψει με τον Εαυτό του.

-Σε τι μπορεί κάποιος να ωφεληθεί χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες σας;

Όλα αυτά τα χρόνια έχω την Τιμή να δουλεύω με ανθρώπους που έχουν φέρει αλλαγές και “θαύματα” στα οικονομικά τους, τα επαγγελματικά τους, τις σχέσεις τους, την υγεία τους.

Εστιάζουμε σε συγκεκριμένο πρόβλημα κάθε φορά, με ξεκάθαρη διαδικασία για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στέκομαι δίπλα τους ως συνοδοιπόρος και τους δίνω εργαλεία και στήριξη για να κατανοούν και να λαμβάνουν τη γνώση που οι φόβοι προσφέρουν. Να μετουσιώνουν τις περιοριστικές τους πεποιθήσεις, δημιουργώντας αλλαγές στην καθημερινότητά τους και τη Ζωή τους γενικότερα.

Όλοι έχουμε μέσα μας ένα άπειρο δυναμικό. Και είναι θαυμάσιο καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να πιστεύουν στον Εαυτό τους και να εν – θυμούνται ποιοι είναι πραγματικά.

Τα “θαύματα” που έχω βιώσει στις συνεδρίες και στα σεμινάρια είναι εντυπωσιακά, συγκινητικά και μου δίνουν έμπνευση και κίνητρο να συνεχίζω κάθε μέρα!

-Πώς μπορεί κάποιος να κερδίσει την ευτυχία;

Πιστεύω ότι η Ευτυχία είναι κάτι προσωπικό και μοναδικό για τον κάθε έναν από εμάς.

Και ότι δεν είναι κάτι που κερδίζεται, αλλά που δημιουργείται απ’ τον καθένα μας και παίρνει άπειρες μορφές – καθώς το Θεϊκό είναι χωρίς όρια.

Για εμένα Ευτυχία είναι να ξυπνώ το πρωί νιώθοντας Ευγνωμοσύνη που Είμαι εδώ, που αναπνέω και που κάνω αυτό που επιθυμεί η Ψυχή μου βοηθώντας ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ανθρώπους να δημιουργήσουν τη ζωή που προορίζεται γι’ αυτούς.

-Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ. Αλλά εάν είχα να επιλέξω θα έλεγα πως είναι η Αφοσίωση, η Πίστη και η Αγάπη μου.

Τη στιγμή που ο κάθε άνθρωπος έρχεται κοντά μου και μου ανοίγει την καρδιά του, ήδη γνωρίζω και βλέπω το πραγματικό του Δυναμικό καθώς τον παρατηρώ ήδη στην πιο υπέροχη εκδοχή του Εαυτού του.

Δείχνω στους ανθρώπους αυτό που οι ίδιοι δεν βλέπουν για τον Θ-Εαυτό τους. Και τους καθοδηγώ στην απελευθέρωση με Πίστη & Αφοσίωση. Αυτό επιθυμεί η Ψυχή μου.

Αγαπώ να εκδηλώνω την Ψυχή μου και να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στους ανθρώπους. Είμαι πραγματικά Ευγνώμων.