ANANTI RESORT & SPA

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Σε προνομιακή θέση στην περιοχή Λογγάκι, με εκπληκτική πανοραμική θέα προς την πόλη των Τρικάλων βρίσκεται το Ananti Resort & Spa. Ένα ξενοδοχείο με πολυτελείς και άνετους χώρους και εξαιρετικές παροχές που στόχο έχει να καλύψει κάθε ανάγκη των επισκεπτών σε ένα περιβάλλον που προσφέρει υψηλού επιπέδου παροχές, ηρεμία και ευεξία. 

Το ξενοδοχείο υποβάλλεται σε μια εκτεταμένη ανακαίνιση, με σκοπό μέχρι τα μέσα του 2024 την αναβάθμιση όλων των κοινόχρηστων χώρων και παροχών. 

Χαλαρώστε στα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και απολαύστε τη απόλυτη φιλοξενία. Μπορείτε να αναζωογονηθείτε με όλες τις υπηρεσίες του Anatasi Wellness & Health Club που διαθέτει εσωτερική πισίνα, σάουνα και χαμάμ και να γυμναστείτε στο οργανωμένο γυμναστήριο.  

Για το γεύμα και το δείπνο σας το TERROIR bar restaurant είναι ιδανική επιλογή. Προσφέρει μια εκλεκτή επιλογή γευστικών εδεσμάτων, από τοπικές νοστιμιές μέχρι διεθνή πιάτα, εντυπωσιάζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα, συνεδριακούς χώρους και αίθουσες εκδηλώσεων για κάθε event που θέλετε να γίνει μοναδικό. Το ανανεωμένο banquet menu για το 2024 μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις των προσκεκλημένων για κάθε γαμήλια ή εταιρική εκδήλωση που θέλετε να μείνει αξέχαστη στους καλεσμένους σας. Πέρα από την εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία, η ομάδα του ξενοδοχείου θα παρέχει άψογη εξυπηρέτηση και φιλοξενία κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Στο πολυτελές Ananti Resort & Spa θα ζήσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο εγγυάται υποδειγματική εξυπηρέτηση, φιλοξενία και μια πολυτελή, προσιτή, ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία, με εξαιρετικές παροχές και υπέροχη θέα.