ΑΡΤΟΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Αρχές του 20ου αιώνα, πιο συγκεκριμένα το 1919, ξεκινάει η ιστορία του αρτοποιείου από τον Ιωάννη Ιγνατιάδη Κωνσταντινουπολίτη και την Ελένη Ιγνατιάδου Καπαδόκισσα. Ανοίγουν τον φούρνο για να βιοποριστούν και να μεγαλώσουν τα τρία παιδιά που απέκτησαν.

Το 1965 το αρτοποιείο περνά στα χέρια του Βασίλη και της Λέλας. Φτιάχνουν ένα σύγχρονο “γερμανικό” αρτοποιείο που διανέμει ψωμί στο Χαλκούτσι, στον Κάμπο, στο Δήλεσι, στη Μαυροσουβάλα και στο Μπάφι.

Σήμερα την επιχείρηση διευθύνει ο Γιάννης Ιγνατιάδης, για να συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες που την προτιμούν χρόνια τώρα ψωμί και πολλά χειροποίητα αρτοποιήματα. 

Από τις ποικιλίες του χειροποίητου ψωμιού δοκιμάστε χωριάτικο, σιμιγδαλένιο, προζυμένιο, ολικής άλεσης, πολύσπορο. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε από τους 35 κωδικούς χειροποίητων κουλουριών όπως π.χ. καρυδωτό, μουστοκούλουρα ή σμυρναίικα.