BEAUTY LINE LINA PANOU

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Από τα καλύτερα κέντρα αισθητικής στα βόρεια προάστια και πιο συγκεκριμένα στα Βριλήσσια. Είναι το δημιούργημα της κυρίας Λίνας Πάνου-Στραβοπόδη, η οποία είναι πτυχιούχος αισθητικός με μακρόχρονη πείρα στις υπηρεσίας φροντίδας προσώπου και σώματος. Με συνεχή ενημέρωση για τις εξελίξεις στην αισθητική, μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και πλούσιο κατάλογο υπηρεσιών εξασφαλίζει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ομορφιάς και ευεξίας. 

Στο Beauty Line Lina Panou η προσωπική επαφή και ο σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη έχουν τον πρώτο λόγο. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες ομορφιάς αφορούν πρόσωπο και σώμα. Για λαμπερό και όμορφο δέρμα προτείνουμε να δοκιμάσετε δερμοαπόξεση με διαμάντι, θεραπεία αντιγήρανσης, φωτοθεραπεία ακμής και ρυτίδων, θεραπεία προσώπου με χρυσό και πολλές ακόμη θεραπείες προσώπου.  

Χαρίστε στο σώμα σας την περιποίηση που του αξίζει κάνοντας τη θεραπεία Mydren σύσφιξη-αδυνάτισμα, ενδοδερμικό μασάζ, μασάζ κυτταρίτιδας, panotherm και θαλασσοθεραπεία. Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, κάνοντας αποτρίχωση με IPL-Laser, Ριζική αποτρίχωση - Ηλεκτρόλυση.

Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας δώσει όλες τις συμβουλές ομορφιάς και θα σας προτείνει εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο και το σώμα, δερματολογικά ελεγμένα.