Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Στο Beauty Project Medical Spa Kifisia εφαρμόζονται προσεκτικά επιλεγμένες θεραπείες υπό την επίβλεψη της Δερματολόγου Dr. Αρσινόης Ξανθινάκη, που βασίζονται σε γνήσια πρωτόκολλα των ιατρικών δερμοκαλλυντικών Skinceuticals, ZO Obagi, Universkin και άλλων premium εταιρειών. Τα πρωτόκολλα αυτά συνδυάζουν την αποτελεσματικότητα των εξειδικευμένων δερμοκαλλυντικών προϊόντων με την απολαυστική εμπειρία της πολυτελούς spa περιποίησης. Στο Spa εφαρμόζονται επίσης θεραπείες καθαρισμού προσώπου, ενυδάτωσης, λάμψης και σύσφιξης, με μια σειρά από εξειδικευμένα μηχανήματα, όπως Διαμάντι νέας τεχνολογίας, Hydrafacial, Dermapen, Υπέρηχο Μεσοθεραπείας, Λάμπα Φωτοθεραπείας, Συσκευή Οξυγονοθεραπείας, Συσκευή Κρυοθεραπείας και Laserlift. 

Όσο αφορά στο σώμα, η θεραπεία Liposculpture με συνδυασμό Cavitation, ραδιοσυχνοτήτων και τεχνολογία Laser, προσφέρει άνετο και ευχάριστο αδυνάτισμα με ταυτόχρονη σύσφιξη, λείανση και εξομάλυνση της κυτταρίτιδας. 

Μια από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες του Spa, είναι η Instant Face Glow, που επιτυγχάνει άνετη ενυδάτωση, λάμψη, σύσφιξη και μείωση των πόρων της επιδερμίδας. Είναι ιδανική θεραπεία για πριν από ένα μεγάλο event όπως κάλεσμα, party, γάμο, βάφτιση κλπ. Η θεραπεία Instant Glow μπορεί να εφαρμοστεί επίσης σε μάτια, λαιμό και ντεκολτέ. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εμφανή ενώ διαρκούν και βελτιώνονται με το χρόνο. 

Η θεραπεία ξεκινά με ένα απολαυστικό μασάζ με ενζυμικό peel φρούτων που απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα. Ακολουθεί μια πούδρα προβιοτικών που επαναφέρει την ισορροπία του μικροβιώματος και το PH της επιδερμίδας. Το επόμενο βήμα είναι ο καθαρισμός με το Hydrafacial. Με την τεχνική αυτή, υγρό με καθαριστικές ουσίες εισάγεται μέσα στους πόρους με στροβιλισμό και τους καθαρίζει σε βάθος, ενώ κατόπιν, στους ήδη καθαρούς πόρους εισχωρούν πάλι με στροβιλισμό καταπραϋντικές και ενυδατικές ουσίες. Η διαδικασία είναι πολύ ευχάριστη, ενώ ο καθαρισμός ολοκληρώνεται με την κρυοθεραπεία που φρεσκάρει και συσφίγγει το δέρμα. Το αποτέλεσμα του Hydrafacial είναι ένα απόλυτα καθαρό, λείο και χωρίς πόρους δέρμα. 

Ακολουθεί Μεσοθεραπεία με υπερήχους. Ενώ ο ασθενής χαλαρώνει, εισάγεται στο δέρμα τελείως ανώδυνα και χωρίς τη χρήση βελόνας ένα custom made cocktail βιταμινών, πεπτιδίων, αντιοξειδωτικών ουσιών και ενυδατικών συστατικών που αναζωογονούν το δέρμα σε βάθος. Το αποτέλεσμα είναι λεία επιδερμίδα, λαμπερή, σφριγηλή και ενυδατωμένη. 

Το τελικό στάδιο της Insta Face Glow θεραπείας είναι το Laser Lift. Η ενέργεια του laser διεγείρει τους ινοβλάστες που χρησιμοποιούν ως δομικά υλικά τις ουσίες που εισήχθησαν με τον υπέρηχο στο προηγούμενο στάδιο, για να παράξουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη, με αποτέλεσμα σύσφιξη της επιδερμίδας. Η Insta Face Glow θεραπεία τελειώνει με την εισαγωγή μιας απολαυστικής custom made, peel-off, ενυδατικής και αναζωογονητικής μάσκας με εκχυλίσματα λουλουδιών. Αμέσως μετά την Insta Face Glow θεραπεία, το πρόσωπο είναι εντυπωσιακά καθαρό, λείο, φωτεινό και σφριγηλό ενώ μετά την πάροδο των ημερών το δέρμα συσφίγγεται, το περίγραμμα διορθώνεται και τα χαρακτηριστικά ανορθώνονται.