BISTRO CAFE

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Αγαπημένο στέκι στην Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι από το 2009 που φημίζεται για τον καλό καφέ και τα signature cocktails του. Πρόκειται για έναν χώρο φτιαγμένο με μεράκι, όπου θα συναντήσεις ευγενικούς ανθρώπους, χαμόγελα και άψογη εξυπηρέτηση.

Το all day café-bar σε περιμένει από τις 9 το πρωί για να απολαύσεις εξαιρετικές ποικιλίες φρεσκοκαβουρντισμένου καφέ Filicor Zecchini 100% Arabica.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, εκτός από καφέ, σερβίρει κρύα πιάτα, τορτίγιες, club sandwich, κρέπες και πίτσες και ετοιμάζει φανταστικό γλυκό ημέρας. Ό,τι και να δοκιμάσεις είναι προσεγμένο και μοναδικό. Το βραδάκι είναι μια πολύ καλή πρόταση να δοκιμάσεις κοκτέιλ από την ευφάνταστη λίστα των signature κοκτέιλ και ποτό. Το Bistro Cafe έχει στο ενεργητικό του αρκετές συμμετοχές σε πανελλήνιους διαγωνισμούς κοκτέιλ και ετικέτες ποτών που δεν έχουμε συναντήσει ξανά! Αν πάλι είσαι λάτρης της μπίρας, στον κατάλογο θα βρεις ακόμη κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις από ελληνικές μικρές ζυθοποιίες.

Κι όλα τα παραπάνω παρέα με καταπληκτικές μουσικές που ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα, κάνοντας το Bistro Cafe ιδανική πρόταση για τη διασκέδασή σου στην Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι.