BOOSTER EΡΓΑΣΤΗΡΙΟ MΑΓΕΙΡΙΚΗΣ & AΡΤΟΠΟΙΙΑΣ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Αφράτη, απολαυστική και πάνω απ’ όλα γευστική πίτσα φτιαγμένη με τα πιο ποιοτικά υλικά θα δοκιμάσεις στο “Booster”, τη must στάση στο Ίλιον για γρήγορο σνακ, γεύματα και αρτοποιήματα. Από την ποικιλία του καταλόγου προτείνουμε να μην χάσετε την Booster’s Pizza με προβολόνε, την Pulled Pork BBQ pizza , την Meatball Party και την πίτσα Philly Chicken. Απλά μοναδικές. Θα σου δώσουν το απαραίτητο boost για να τονωθείς με το καλύτερο φαγητό.

Ο σεφ Ανδρέας Αυγέρης απόφοιτος της κρατικής σχολής της Μακεδονίας, με εμπειρία 30 χρόνων σε ξενοδοχεία, catering και υπηρεσίες εστίασης είναι υπεύθυνος για τις αξέχαστες γεύσεις που προσφέρει το “Booster”. Motto του είναι ότι το απλό, νόστιμο και πάντα φρέσκο φαγητό, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από το λεγόμενο “gourmet” φαγητό, γιατί απλά είναι εξ ορισμού “gourmet” από μόνο του. Στόχος του είναι να προσφέρει χειροποίητο ποιοτικό φαγητό μαγειρεμένο με μεράκι και αγάπη.

Από το πρωί μπορείς να απολαύσεις χειροποίητες χωριάτικες πίτες με απλά και φρέσκα υλικά καθώς και αρτοποιήματα για το πρωινό σας. Συνέχισε με σάντουιτς από ψωμί που παρασκευάζεται στο εργαστήριο, με πίτσα, πεϊνιρλί, καλτσόνε, club, με φρεσκοκομμένες σαλάτες, μακαρονάδες και σπιτικά γεύματα. Καθημερινά θα βρεις 4 κυρίως πιάτα με extra γαρνιτούρες.

Η ίδια νοοτροπία ακολουθείται και στο catering. Φρέσκο μαγειρεμένο ποιοτικό φαγητό είτε απευθύνεται σε παιδιά είτε σε ενήλικες, με νόστιμες υγιεινές συνταγές. Προτεραιότητα του “Booster” είναι η ικανοποίηση του πελάτη με το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. Με τον τρόπο αυτό δείχνει ότι το “καλό και ποιοτικό” φαγητό δεν είναι απαραίτητα ακριβό και δεν είναι δυσπρόσιτο.

Εμπιστεύσου τη διατροφή σου στο “Booster”, γιατί είμαστε ό,τι τρώμε και κατ’ επέκταση πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε.

Ώρες Delivery: Δευτέρα 07:00 – 24:00, Κυριακή 10:00 – 19:00