BOTANISTAS

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Το Botanistas είναι ένα σύγχρονο βοτανοπωλείο. Βλέποντας τις συσκευασίες και τα συστατικά των προϊόντων, πηγαίνεις πίσω σε μία άλλη εποχή, όπου όλα ήταν πιο φυσικά και απλά. Παραδοσιακά μείγματα και συνταγές που είναι πασίγνωστα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, χωρίς τη χρήση χημικών και βλαβερών ουσιών για το δέρμα και τον οργανισμό, κρύβονται πίσω από την επιτυχία των προϊόντων Botanistas.

Όλα ξεκίνησαν από την προσωπική ανάγκη για την ελαχιστοποίηση έως και κατάργηση κάθε χρήσης χημικού στην καθημερινότητα. Έτσι ξεκίνησε μία μεγάλη αναζήτηση όσων αφορά στις πρώτες ύλες, στις διάφορες τεχνικές και στον εξοπλισμό ώστε να παρασκευάζονται φυσικά χειροποίητα προϊόντα όσο το δυνατόν πιο κοντά σε εκείνα των παιδικών αναμνήσεων.

Όλη αυτή η προσπάθεια αποσκοπεί στην στροφή της κοινωνίας σ’ έναν πιο φυσικό και παραδοσιακό τρόπο ζωής με το μικρότερο δυνατό οικολογικό αποτύπωμα στον πλανήτη. Για αυτό και όλες οι πρώτες ύλες αλλά και οι τρόποι επεξεργασίας και συσκευασίας του τελικού προϊόντος είναι απόλυτα οικολογικοί.

Εκτός από το e-shop μπορείς να επισκεφθείς και το φυσικό κατάστημα αν είσαι κάτοικος Θεσσαλονίκης, για να ανακαλύψεις υπέροχα προϊόντων που δεν αφορούν μόνο την καλλυντική περιποίηση αλλά και την ανακούφιση διάφορων παθήσεων του δέρματος και άλλες γενικές παθήσεις.

Αγαπημένα προϊόντα που μπορείς να δοκιμάσεις:

  • Λάδι επανόρθωσης – περιποίησης μαλλιών Botanistas για μετά το λούσιμο 100ml
  • Ορός προσώπου εντατικής θρέψης χωρίς άρωμα
  • Λάδι μασάζ χαλαρωτικό
  • Αλοιφή περιποίησης γενειάδας με άρωμα σανδαλόξυλο
  • Κεραλοιφή με διαφορετικές ιδιότητες και μυρωδιές
  • Σπαθόλαδο

Ταξίδεψε σε μία άλλη εποχή μέσα από το botanistas.gr

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@botanistas.gr 

Youtube: https://www.youtube.com/@BotanistasHandmade