BUBBLE VAN

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Το Bubble Van δημιουργήθηκε το 2018 με σκοπό την εξυπηρέτηση ατόμων που είτε χρονικά είτε πρακτικά δεν μπορούν να μετακινηθούν για την περιποίηση του κατοικιδίου τους. Οι υπηρεσίες μας είναι τα πλαίσια του καλλωπισμού και περιλαμβάνουν το μπάνιο, στέγνωμα, χτένισμα και απομάκρυνση νεκρού τριχώματος, τριμάρισμα στις περιοχές που χρειάζονται για λόγους υγιεινής, καθάρισμα στα αυτιά και κόψιμο στα νύχια.

Η διαδικασία πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου στο Van, αφού έχουμε παρκάρει στο πιο κοντινό δυνατό σημείο και υπάρχει αυτονομία σε νερό και ρεύμα. Εσείς απλά μας φέρνετε το φιλαράκι σας, μπαίνουμε στο Van και το περιποιούμαστε.

Σκοπός μας είναι να δημιουργούμε ένα φιλικό περιβάλλον για το σκυλάκι, να σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες και τυχόν φοβίες του και να κάνουμε τη διαδικασία όσο πιο ευχάριστη γίνεται. Παίρνουμε μεγάλη χαρά από τη δουλειά μας και ευχαριστούμε όλους και όλες που μας έχουν δείξει την εμπιστοσύνη τους μέχρι σήμερα.

Μπορείτε να μας βρείτε στο 6981092470 για να συζητήσουμε για τις ανάγκες του σκύλου σας και να δοκιμάσουμε ένα μπανάκι παρέα.