CARAMEL PATISSERIE

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Η πίστη στην αληθινή ζαχαροπλαστική, όπου όλα παρασκευάζονται από την αρχή χειροποίητα, χωρίς μείγματα, γίνεται καθημερινός οδηγός για την ομάδα που δημιουργεί στο εργαστήριο του Caramel patisserie. Η αναζήτηση της αυθεντικής γεύσης είναι το καθημερινό ταξίδι που μέσα από την έμπνευση και την αγάπη καταλήγει σε μοναδικές προτάσεις γλυκών που πραγματικά ξεχωρίζουν.

Εδώ θα βρεις γλυκά που κάνουν δύσκολη την επιλογή. Best seller το banoffee σε τρία μεγέθη (ταρτάκια, τάρτες, οικογενειακό), το βελούδινο προφιτερόλ με δική τους συνταγή και το λαχταριστό παγωτό με φρέσκο γάλα και φρέσκια κρέμα σε πολλές γεύσεις. Τα πασχαλινά τσουρέκια είναι must για το Πάσχα.

Στο Caramel patisserie τιμούν την παραδοσιακή ζαχαροπλαστική. Πέρα από το γαλακτομπούρεκο, που αποτελεί σταθερή αξία, θα εκπλαγείς, δοκιμάζοντας το μιλφέιγ και τα υπόλοιπα σιροπιαστά γλυκά. Δεν λείπουν φυσικά οι λαχταριστές τούρτες και οι πάστες, τα κεράσματα και πολλές ακόμη προτάσεις.

Το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής μετρά 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας, με την ποιότητα να παραμένει σταθερή και αδιαπραγμάτευτη αξία. Μια ποιότητα που σου προσφέρεται με την απλότητα και την οικειότητα της αυθεντικής ζαχαροπλαστικής.