CASA DI CARNE

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Το Casa di Carne, είναι ένα πρότυπο boutique κρεοπωλείο με εμπνευστές δύο νέα παιδιά, τη Νίκη και τον Άλεξ. Η ιστορία όμως και η οικογενειακή παράδοση πάει πίσω στο 1961, στο Άργος, όπου η οικογένεια Μποζιονέλου ανοίγει το πρώτο της κρεοπωλείο. Πιστεύουμε ότι η ποιότητα στην πρώτη ύλη είναι το βασικό στοιχείο της επιτυχίας.

 «Όταν μπαίνεις μέσα σ’ ένα μαγαζί, πρέπει να λειτουργούν όλες σου οι αισθήσεις. Η βιτρίνα τα χρώματα, η αισθητική, η μουσική, η μυρωδιά πρέπει να σε ελκύουν και τέλος η γεύση που

φτάνει στο τραπέζι σου να είναι αντιπροσωπευτική. Πρέπει να βγαίνεις απ’ το μαγαζί με χαμόγελο. Θέλουμε το Casa di Carne να είναι μια εμπειρία, όχι ένα ακόμη χασάπικο».

«Αυτό που θεωρούμε πως μας ξεχωρίζει είναι σίγουρα η ποιότητα. Αν συγκρίνεις ποιότητα και τιμή, καταλαβαίνεις πως είναι τρομερά value for money. Επίσης, έχουμε μια μεγάλη γκάμα

προϊόντων, τόσο εγχώρια όσο και premium brands από όλο τον κόσμο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι με πιο ‘’γουστόζικα’’ υλικά, κάτι πιο στυλάτο».