CERISE PASCHALIDIS

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Η εμμονή στην ποιότητα, η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και η παρουσίαση μιας πρότασης υψηλής αισθητικής είναι εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το CERISE PASCHALIDIS μια ξεχωριστή εμπειρία για γλυκό και παγωτό. Από το 2004 που άνοιξε αποτελεί σταθερή αξία στην Πετρούπολη.

Στον φιλικό και ζεστό χώρο του που ανακαινίστηκε πρόσφατα μπορείς να καθίσεις και να απολαύσεις ό,τι επιθυμείς. Πιάσε τραπέζι στον εξωτερικό χώρο ή στο πατάρι που συνδυάζουν το μπλε χρώμα με το πράσινο των φυτών και ζήσε μια ανεπανάληπτη γλυκιά εμπειρία. Ό,τι κι αν επιλέξεις, θα συνοδεύσει εξαιρετικά τον καφέ φτιάχνοντάς σου τη διάθεση, όπως ακριβώς οφείλει ένα καλό γλυκό. Δεν πρέπει να παραλήψεις να δοκιμάσεις την εξαιρετική πάβλοβα, το γαλλικό προφιτερόλ, το μιλφέιγ, το τιραμισού, το New York style cheesecake.

Η προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, είναι εκείνο το στοιχείο που προκαλεί την απόλαυση σε κάθε μπουκιά. Φυσικά στη διάθεσή σου βρίσκονται όλα τα είδη γλυκών, από τούρτες και πάστες, μέχρι κεράσματα και σιροπιαστά. Όλα σε οδηγούν σε έναν μαγικό κόσμο απόλαυσης.