CHARGELINE - ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΜΑΛΛΗΣ

Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Ο μοναδικός προορισμός σας για λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα.

Στην ‘Chargeline’, παθιαζόμαστε με την ενδυνάμωση του μέλλοντος της ηλεκτρικής κινητικότητας με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Από την ίδρυσή μας το 2019, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας και εγκαθιστώντας πάνω από 300 υπερσύγχρονους φορτιστές AC και DC για ιδιωτικές, εμπορικές και δημόσιες εφαρμογές.

Η ομάδα μας, η οποία αποτελείται από εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς, δεσμεύεται να παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση και τεχνογνωσία, διασφαλίζοντας ότι οι ανάγκες φόρτισης του ηλεκτρικού σας οχήματος ικανοποιούνται με τον απόλυτο επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

Η φόρτιση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου είναι πιο πολύπλοκη από την φόρτιση ενός κινητού ή μιας ξυριστικής μηχανής. Απαιτεί εγκατάσταση κάποιας ισχύος ιδίως αν το αυτοκίνητο έχει μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας και θέλουμε να φορτίσει σχετικά γρήγορα.

Αν απαιτείται φορτιστής μεγαλύτερης ισχύος θα πρέπει να διαθέτετε τριφασικό ρεύμα. Επιπλέον, χρήσιμη είναι και η εγκατάσταση κάποιου σταθμού παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος από φωτοβολταϊκά ή από κάποιο μικρό αιολικό, ώστε να εξασφαλίζεται και κάποια επιπλέον τροφοδοσία.

Η μελέτη για την εγκατάσταση παρέχεται δωρεάν στην Αττική. Για τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.