COSMOCHROME - ΤΡΥΦΩΝ ΤΖΩΡΤΖΗΣ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Η εταιρία COSMOCHROME ΕΠΕ ιδρύθηκε το Μάρτιο του 1973 από τους Τρύφων και Πέτρο Τζώρτζη και αποτελεί το επιστέγασμα της μακροχρόνιας πορείας τους στο χώρο της παραγωγής χρωμάτων.

Στη διάρκεια των επομένων ετών η εταιρία αναβαθμίζεται συνεχώς τόσο σε επίπεδο εγκαταστάσεων όσο και εξοπλισμού, με την προσθήκη όλο και περισσότερων γραμμών παραγωγής και προϊόντων, ανταποκρινόμενη στις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Το 1994 μετεγκαθίσταται στο 37ο χλμ της Νέας Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου, στο χώρο όπου στεγάζεται έως και σήμερα, συνεχίζοντας με μεγαλύτερες πλέον δυνατότητες και πολύ μεράκι την παραγωγή παντός είδους χρώματος πάντα με δέσμευση ως προς την ποιότητα και υπευθυνότητα ως προς το αποτέλεσμα.

Εδώ και 40 πλέον χρόνια, η COSMOCHROMΕ χτίζει ειλικρινείς και φιλικές σχέσεις με τους πελάτες παρέχοντας ποιοτικά προϊόντα που ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις των καταναλωτών καθ’ολη τη διάρκεια ζωής τους (τόσο κατά την εφαρμογή όσο και τη διατήρησή τους).

Το ανήσυχο πνεύμα των ιδρυτών της εταιρίας –αλλά και των συνεχιστών τους-, έχει ωθήσει στη δημιουργία ενός άρτιου και έμπειρου τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης το οποίο παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο αφουγκραζόμενο τις ανάγκες των καταναλωτών (είτε είναι επαγγελματίες είτε ιδιώτες) με γνώμονα πάντα την ασφάλεια και το σεβασμό για το περιβάλλον. Χάρη σ’αυτό το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας έχει εμπλουτιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια με προϊόντα καινοτόμα και πρωτοποριακά (Green Apple, Vero Hybrid κ.α.).