DE.FITNESS

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Φτιάξε το τέλειο σώμα στο DE.FITNESS! Οι προπονητές του γυμναστηρίου, πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ, θα σας βοηθήσουν ώστε να καταφέρετε τους στόχους σας για μια καλύτερη και γεμάτη ευεξία καθημερινότητα. Το DE.FITNESS είναι ένα όνειρο που γεννήθηκε μαζί με τη σχέση της Δέσποινας και του Γιώργου στη σχολή που σπουδάσανε μαζί!

Με σεβασμό, γνώση και αρκετή δουλειά οι δύο γυμναστές προσπαθούν να βοηθούν τον κάθε άνθρωπο που θα περάσει την πόρτα του γυμναστηρίου να νιώσει αμέσως οικεία, προσφέροντας ένα ζεστό, ασφαλές περιβάλλον και δημιουργώντας όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να τους εμπιστευθεί και να δει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του!

Το DE.FITNESS παρέχει όλες τις υπηρεσίες (functional, pilates reformer, miha bodytec) που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να ξεφύγει από την καθημερινότητα και να δει τα αποτελέσματα που θέλει! Η ομάδα του αποτελείται από έμπειρους και φιλικούς γυμναστές πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ, ενώ τα μηχανήματα είναι όλα τελευταίας τεχνολογίας. Γίνονται ομαδικές προπονήσεις σε μικρά και ευέλικτα γκρουπ ή ατομικές προπονήσεις για βέλτιστο αποτέλεσμα και εξατομικευμένη προπόνηση με την εμπειρία του DE.FITNESS.

https://www.tiktok.com/@de.fitness