Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Life coaching με τη Μαρία Βασιλάκη

Η ζωή είναι πολύ μικρή για να λύνεις συνέχεια προβλήματα!

Η Μαρία Βασιλάκη, την οποία γνωρίζουμε ως επιτυχημένη σκηνογράφο και ενδυματολόγο αλλά και σχεδιάστρια παιδικών ρούχων, έρχεται να μας συστηθεί τα τελευταία χρόνια και ως life coach. Αν και φαίνονται διαφορετικές κατευθύνσεις η ίδια λέει ότι αυτές την οδήγησαν στο coaching.

Το life coaching σίγουρα κάπου θα το έχεις ακούσει, αλλά ξέρεις πραγματικά τι είναι; Ή μάλλον τι δεν είναι; Το coaching δεν είναι ψυχοθεραπεία. Εστιάζει στο παρόν, θέτει στόχους (πώς θέλεις να είναι το μέλλον;) και φτιάχνει πλάνα προκειμένου να τους πετύχεις. 

Είναι μια διαδικασία εξέλιξης, κι γι’ αυτό αφορά τους πάντες!

Τη μητέρα που έχει κουραστεί από την καθημερινότητα, τον εργαζόμενο που δεν αντέχει τη δουλειά του, όποιον θέλει να αλλάξει σπίτι, καριέρα, εισόδημα, διατροφή, στυλ, πρόγραμμα, όποιον νιώθει κουρασμένος και απογοητευμένος από την καθημερινότητά του, από την εικόνα του. Ακόμα και έναν έφηβο που κάτι θέλει αλλά δεν ξέρει τι και πού να το βρει.

Επίσης όποιος νιώθει ότι ο χρόνος δεν είναι ποτέ αρκετός, όποιος νομίζει ότι κολυμπάει στο χάος θα βρει μέσα από το coaching τον τρόπο να κάνει την καθημερινότητα καλύτερη. 

Το coaching έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και για όποιον αισθάνεται πως όλα είναι μια χαρά στη ζωή του, αλλά ήρθε η ώρα να πάει παρακάτω.  

Με το coaching βλέπεις την αλλαγή από τη μια εβδομάδα στην άλλη και συνειδητοποιείς – αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό – ότι είναι πιο απλό απ’ όσο νόμιζες. Άλλωστε, τα δύο πρώτα ραντεβού είναι δωρεάν ακριβώς για να έχουν όλοι την ευκαιρία να διαπιστώσουν μόνοι τους τι είναι τελικά αυτή η διαδικασία που μπορεί να κάνει την καθημερινότητα πιο όμορφη.


Define The Best of You

Reapproach life with Maria Vassilaki

social handle: definethebestofyou