ΔΕΡΜΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ | SCANDINAVIAN SKINCARE

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Στον σύγχρονο κόσμο της αισθητικής ιατρικής και της φροντίδας του δέρματος, το δερματολογικό ιατρείο “Δερμοδιαγνωστική | Scandinavian SkinCare” αποτελεί έναν ασφαλή και εξειδικευμένο προορισμό. Σ’ έναν χώρο που αποπνέει ηρεμία και εμπιστοσύνη, οι πελάτες αισθάνονται άνετα και ασφαλείς να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πληθώρα υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

Το εξειδικευμένο προσωπικό και η χρήση εξοπλισμού προηγμένης τεχνολογίας, στα δερματολογικά ιατρεία της Αθήνα και των Ιωαννίνων, προσφέρουν μια ευρεία γκάμα θεραπειών που προσαρμόζονται στις ατομικές ανάγκες και επιθυμίες του κάθε ασθενή.

Κάποιες από τις θεραπείες που αξίζει να αναφερθούμε είναι η αποτρίχωση με LASER Soprano Ice Alex 755nm & Soprano Titanium 3 σε 1, δύο από τις κορυφαίες θεραπείες αποτρίχωσης, προσφέροντας μόνιμη απομάκρυνση των τριχών με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Η συνεδρία “Botox-sur mesure”, η οποία προσφέρει φυσικά αποτελέσματα στην εξάλειψη των ρυτίδων σε πρόσωπο – λαιμό – ντεκολτέ. Συνδυάστε κάθε θεραπεία με μια πλούσια σε θρέψη πιστοποιημένη μεσοθεραπεία επιδερμίδας για ανανέωση και επαναφορά της φυσικής λάμψη. Τέλος, η χρήση υαλουρονικού στα χείλη, διορθώνει ρυτίδες καπνιστού και προσδίδει όγκο για φυσική νεανική εμφάνιση, δίνοντάς τους ένα πλούσιο και ελκυστικό αποτέλεσμα.

Η “Δερμοδιαγνωστική | Scandinavian SkinCare” παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση και την ευχαρίστηση των πελατών της.

Επισκεφτείτε σήμερα τα ιατρεία μας για να ανακαλύψετε την ομορφιά που κρύβει το δέρμα σας και να απολαύσετε μια εμπειρία φροντίδας που θα σας ανανεώσει και θα σας αναζωογονήσει.

Δρ Έφη Π. Μάρκου

Διευθύντρια ΔΕΡΜΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Yοutube: www.youtube.com/channel/UCDbB90zWcex7oennAFruqPA