DEW THE NEW YOU

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Δύο δυναμικές γυναίκες ένωσαν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους και πραγματοποίησαν το όνειρό τους. Η αγάπη για τη φυσική ομορφιά τις οδήγησε στο να δημιουργήσουν την Dew!

Η Παυλίνα Μαρκάκη, με σπουδές στην κλινική βιοχημεία και εξειδίκευση στις σύγχρονες μεθόδους παρασκευής φυσικών καλλυντικών και η Έλενα Μπαρμπαρή, με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο της ομορφιάς και σπουδές στην Αισθητική, κατάφεραν να δημιουργήσουν μία σειρά καλλυντικών που αφορά την περιποίηση όλου του σώματος.

Με αγάπη και σεβασμό προς τη φύση, τα προϊόντα της Dew, αποτελούν ένα δυνατό φυσικό σύμμαχο για να δημιουργήσεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Κάθε φόρμουλα της DEW είναι ξεχωριστή, γεμάτη επιλεγμένα δραστικά συστατικά της μητέρας φύσης. Ενώ η σύγχρονη αισθητική προάγει την ομορφιά με επεμβατικές μεθόδους, οι δημιουργοί της μάρκας επιμένουν να στηρίζουν το δέρμα φυσικά, διατηρώντας το φρέσκο και νεανικό με σύμμαχο τα πολυτιμότερα στοιχεία της φύσης.


Η αγάπη τους για αυτό που κάνουν φαίνεται από την πρώτη στιγμή που θα τις ρωτήσεις κάτι σχετικά με τα καλλυντικά τους. Σημαντικό είναι, όπως μας λένε, “να εκπαιδεύσουμε το κοινό μας, έτσι ώστε να αναγνωρίζει τα οφέλη των συστατικών κάθε προϊόντος και να κάνει την καλύτερη επιλογή για τις δικές του ανάγκες”. Ο σκοπός είναι το δέρμα να θρέφεται και να λάμπει από μέσα προς τα έξω.

Όλη η φιλοσοφία της εταιρείας εστιάζει στο υγειές δέρμα που μπορούμε να αποκτήσουμε με τη βοήθεια των μυστικών της μητέρας φύσης.

“Το μυστικό μας για ένα αποτελεσματικό προϊόν δεν είναι μυστικό. Επιλέγουμε ένα προς ένα τα ενεργά συστατικά και τα συνδυάζουμε σχεδόν έντεχνα, ώστε να απογειωθεί η δράση τους.”

Γνώρισε τη Dew στο dew.gr και μη ξεχάσεις να μπεις στο blog για έξτρα beauty συμβουλές!