DUARTE ATHENS | BEAUTY - NAILS - COCKTAILS

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Στο Duarte θα ανακαλύψετε έναν χώρο με ιδιαίτερη αισθητική, που θα σας ταξιδέψει νοητά μέχρι την Αργεντινή των θρυλικών δεκαετιών του ‘40 & του ’50. Το σύμβολο της χειραφετημένης γυναίκας και του ανυπέρβλητου στυλ, η Evita Duarte, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης τόσο για την ονομασία και τη διακόσμηση του χώρου μας, όσο και για την φιλοσοφία του. Ήταν μία γυναίκα που πάλεψε για τα δικαιώματα και την ομορφιά. 

Στο Duarte Athens μπορείτε να απολαύσετε εξατομικευμένες υπηρεσίες περιποίησης και ομορφιάς, χαλαρώνοντας με το ποτό σας ή τον καφέ σας, υπό τη συνοδεία ατμοσφαιρικής μουσικής. Το πρώτο ποτό προσφέρεται δωρεάν. 

Χαρίστε στον εαυτό σας την περιποίηση που του αξίζει, με ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς! Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό -πάντα με χαμόγελο και τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής- εγγυάται να σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες άκρων, προσώπου και σώματος, με τις πλέον σύγχρονες τεχνικές και τα πιο ποιοτικά, επώνυμα προϊόντα της αγοράς. Απολαύστε μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά, αποτρίχωση, περιποίηση βλεφαρίδων, σχηματισμό φρυδιών, μασάζ. Οι υπηρεσίες απευθύνονται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες. 

Ο χώρος είναι ιδανικός για να κάνετε ένα prive bachelor party.