ERIDOS COSMETICS

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Μία μοναδική εταιρεία που συνδυάζει την αγάπη για την υψηλή ποιότητα με την αγάπη για το περιβάλλον και τη φύση. Θα βρεις καλλυντικά cruelty free και vegan που παρασκευάζονται με τις καλύτερες πρώτες ύλες και συσκευάζονται σε eco friendly συσκευασία χωρίς πλαστικό.

Γιατί ξεχωρίζουν;

Διαθέτουν μία σειρά καλλυντικών για την καθημερινή περιποίηση προσώπου τα οποία έχουν ως πρώτη ύλη το κρασί. Ναι, σωστά διάβασες το κρασί! Το κρασί προστατεύει το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος, χάρη στις αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες που περιέχει, και αποτρέπει τη δημιουργία ελεύθερων ριζών, που είναι υπεύθυνες για τη γήρανση του δέρματος. Παράλληλα, το τρυγικό οξύ που περιέχει, παρέχει ολοκληρωμένη ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Η ρεσβερατρόλη που βρίσκεται στην φλούδα του σταφυλιού, αποτοξινώνει το δέρμα, κάνοντάς το να δείχνει λαμπερό και υγιές.

Στην Eridos Cosmetics δίνουν πολύ μεγάλη βάση στην ποιότητα. Το κρασί είναι δικής τους παραγωγής, το οποίο παράγεται από φυσικά παγωμένες ρώγες σταφυλιού στο αμπέλι, πριν τον τρύγο. Μια δύσκολη και ριψοκίνδυνη διαδικασία περισυλλογής, καθώς μόνο οι υγιείς καρποί σταφυλιού καταφέρνουν να μείνουν άρτιοι σε αυτή τη διαδικασία. Έχει ορατά αποτελέσματα, κλινικά αποδεδειγμένα, πλήρης ενυδάτωση μετά από 28 ημέρες, εμφανή επιδιόρθωση ρυτίδων σε 30 λεπτά.

Μία τέτοια εταιρεία, με έντονη οικολογική συνείδηση, δεν θα μπορούσε να περιορίσει τα φυσικά συστατικά μόνο στο περιεχόμενο γι’ αυτό η συσκευασία είναι από ζαχαροκάλαμο χωρίς πλαστικό!

Οι πρώτες ύλες είναι παγκόσμια πιστοποιημένες από την ECOCERT GREENLIFE με τις προδιαγραφές του COSMOS. Για μία μεθυστική beauty εμπειρία επισκέψου την ιστοσελίδα τους και γνώρισε όλη τη σειρά καλλυντικών!