ERIN BIJOUX

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Η εταιρία Erin bijoux δραστηριοποιείται στην κατασκευή και εμπορία κοσμημάτων από το 2006. Τα υψηλής αισθητικής κοσμήματά μας έγιναν πολύ γρήγορα συνώνυμα της αστικής πολυτέλειας. Η θηλυκότητα και η άψογη υπεροχή τους δημιούργησαν κοσμήματα με ισχυρή ταυτότητα.

Με επιμονή στην ποιότητα, στην τεχνογνωσία αλλά και στο προσωπικό στιλ του σχεδιαστή. Φιλοσοφία μας είναι να κατασκευάζουμε χειροποίητα κοσμήματα για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν, για λάτρεις του μέγιστου, για γυναίκες που αναδεικνύονται σε icon style. Χειροποίητα, μοναδικά, εκκεντρικά κοσμήματα, τολμηρές δημιουργίες που αναβαθμίζουν τις βραδινές, νυφικές και καθημερινές εμφανίσεις σας.

Η διαχρονική κομψότητα των κοσμημάτων μας συνδυάζεται άριστα με τη μόδα και τις τάσεις κάθε σεζόν. Δημιουργίες με έντονη προσωπικότητα που έχουν σκοπό να σας κάνουν ακαταμάχητα εκθαμπωτικές.

Περίτεχνα περιδέραια, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, πολυτελή δαχτυλίδια, τοπ βραχιόλια, συνθέτουν τις συλλογές μας που ξεχωρίζουν για την υψηλή αισθητικής τους.