EXPOFOS | ΦΩΤΙΣΜΟΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Εδώ θα βρείτε την ποιότητα φωτισμού που σας αξίζει… 

Επειδή ο σχεδιασμός φωτισμού δεν είναι μόνο η επιλογή ενός φωτιστικού, οι ειδικοί σύμβουλοι φωτισμού της expofos, κάνοντας μελέτες φωτισμού για τον χώρο σας, σας προτείνουν ολοκληρωμένες λύσεις, κι εσείς απολαμβάνετε την όμορφη ατμόσφαιρα στον προσωπικό και στον επαγγελματικό σας χώρο. 

Η εταιρία expofos είναι μια ελληνική επιχείρηση που ασχολείται με την λιανική και χονδρική πώληση ηλεκτρολογικού, βιομηχανικού εξοπλισμού και φωτισμού. Βασικός της σκοπός είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών. 

Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρία και ενημερωμένο προσωπικό. Εδώ θα βρείτε ηλεκτρολογικό υλικό, φωτιστικά εσωτερικού, εξωτερικού και επαγγελματικού χώρου, λάμπες, συστήματα συναγερμού, μπαταρίες κ.ά. Βασικός σκοπός της expofos είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών. 

Αναλαμβάνουν μελέτες για θυροτηλέφωνα/θυροτηλεοράσεις, συστήματα ασφαλείας και φωτισμού χώρου. Η ενημέρωση του προσωπικού στις εξελίξεις του κλάδου, η συνεχής εκπαίδευση των συνεργατών πάνω στις νέες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με την εμπειρία, τον επαγγελματισμό και την τεχνογνωσία επιτρέπουν στην εταιρεία να προσφέρει ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις στο λιανικό πελατολόγιο και στους εξειδικευμένους εγκαταστάτες.