ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Τρεις γενιές παράδοση στη γεύση και την ποιότητα - 60 χρόνια παράδοσης ποιότητας & τιμής

Τα Ψητοπωλεία Ευριπίδης έχουν μια πολύχρονη διαδρομή στο χώρο της ποιοτικής εστίασης, από το 1956 όταν ο Ευθυμιακόπουλος Ευριπίδης άνοιξε το πρώτο κατάστημα στη Νέα Ιωνία προσφέροντας τις μοναδικές γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Καρδίτσας. Το περίφημο κοτόπουλο σούβλας κέρδισε αμέσως την προτίμηση των Ιωνιωτών και σύντομα το όνομα Ευριπίδης καθιερώθηκε παντού ως επιτυχημένη επιχείρηση, με σεβασμό στην αυθεντική γεύση και ποιότητα.

Ο Ευθυμιάδης Ευριπίδης, σε όλη τη διαδρομή της επιτυχίας του είχε μαζί του το γιο του Κωνσταντίνο, στον οποίο μετέδωσε με πολύ αγάπη το μεράκι της δουλειάς και την αφοσίωση στην επιχείρηση. Ο Κωνσταντίνος ακούραστος, με ανεξάντλητο ζήλο, όνειρα και απέραντο σεβασμό στην επιτυχημένη επαγγελματική διαδρομή του πατέρα του, ανέλαβε την ευθύνη της επιχείρησης το 1997.

Το όραμά του σημαντικό: Η εξάπλωση της φήμης και του ονόματος Ευριπίδης, σε όλες τις ηλικίες και σε όλες τις γευστικές προτιμήσεις. Εκσυγχρονίζει τις παλιές εγκαταστάσεις, προσθέτει ποικιλία επιλογών στο μενού, προσφέρει κατ’ οίκον παραδόσεις φαγητού. Όλα αυτά όμως διατηρώντας αναλλοίωτη την παραδοσιακή ποιότητα, σ’ ένα περιβάλλον σύγχρονου ψητοπωλείου, καθιστώντας μεταξύ άλλων πασίγνωστο το περίφημο σουβλάκι Ευριπίδης, χορταστικό και πεντανόστιμο.

Πολύ γρήγορα η αυξανόμενη επιτυχία τον οδηγεί σε επέκταση της επιχείρησης και ιδρύει νέα καταστήματα στη Φιλοθέη και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ως άριστος επαγγελματίας ο Κωνσταντίνος Ευθυμιακόπουλος διασφαλίζει και στα δύο καταστήματα άψογη λειτουργία, εξαιρετική εξυπηρέτηση από αυστηρά επιλεγμένο προσωπικό. Υψηλή ποιότητα και μοναδικές γεύσεις, ικανοποιώντας εκατοντάδες πελάτες ημερησίως, από μια ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθώντας τον πατέρα του, ο Κωνσταντίνος μεταφέρει το όραμα στους γιους του Ευριπίδη και Σίμο που συμβάλλουν ως τρίτη γενιά πλέον στην ανάπτυξη της επιχείρησης.

Ο Ευριπίδης έχει παραδοσιακές αρχές και αυτό τον διαφοροποιεί από πολλές άλλες επιχειρήσεις του αντικειμένου του. Πέρα από τα φρέσκα υλικά, το άψογο service και τις πεντανόστιμες γεύσεις, ο Ευριπίδης νοιάζεται για τη Φιλοθέη και τη Ν. Φιλαδέλφεια και τους ανθρώπους της, αισθάνεται την κοινωνική ευθύνη του επαγγελματία απέναντι στην πόλη του και στα προβλήματά της, έχει προσωπικές και ειλικρινείς σχέσεις με τον πελάτη, τον σέβεται, τον ακούει και γι’ αυτό διαρκώς βελτιώνεται.