ΓΕΥΣΤΙΚΟΝ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ - ΓΛΥΦΑΔΑ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Τα καταστήματα Γευστικόν στη Γλυφάδα και τη Βάρη είναι ιδανικές επιλογές για να απολαύσετε τις πιο γνήσιες ελληνικές σπεσιαλιτέ.

Σουβλάκι τυλιχτό με γύρο, καλαμάκι ή μπιφτέκι, με άριστης ποιότητας κρέατα και γεύση όπως παλιά. Δοκιμάστε οπωσδήποτε λαχταριστό κοτόπουλο σχάρας, μπριζόλες στα κάρβουνα, χειροποίητο μπιφτέκι κοτόπουλο και μπιφτέκι μοσχαρίσιο. Ό,τι και να δοκιμάσετε είναι μοναδικό και αφήνει ανεπανάληπτη γεύση στον ουρανίσκο.

Ξεχωρίζει για τις γεύσεις, την υψηλή ποιότητα των υλικών, το ευγενικό και γρήγορο σέρβις. Με μενού που ανανεώνεται συνεχώς ώστε να ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό γευσιγνώστη. Όλα τα γεύματα προετοιμάζονται με βάση τους κανόνες υγιεινής & ασφάλειας και φέρουν πιστοποίηση ISO.

Από το 1997 το Γευστικόν είναι πάντα δίπλα στον πελάτη με σεβασμό, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση και φιλοξενία στους πολύ ζεστούς και φιλικούς χώρους του. Το μενού διαθέτει μεγάλη ποικιλία ψητών, παραδοσιακών αλλά και εκλεπτυσμένων σαλατών και ορεκτικών, καθώς επίσης και τυλιχτών με παραδοσιακή πίτα ή ολικής ή ακόμα και τορτίγιες αλλά και μαγειρευτά για τα απολαύσετε στα καταστήματα όλες τις ώρες της ημέρας, για takeaway και delivery.