HEALTH LAB (ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ.)

Κέντρο φυσικοθεραπείας και αποκατάστασης

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Το Health Lab είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης, όπου εφαρμόζονται μέθοδοι φυσικοθεραπείας και αποκατάστασηςπου έχουν σαφή επιστημονική τεκμηρίωση και μέγιστη κλινική αποτελεσματικότητα. 

Τα εξειδικευμένα και σύγχρονα μηχανήματα, τα οποία χρησιμοποιούνται στον χώρο μας είναι: η διαμαγνητική αντλία, ο κρουστικός υπέρηχος, η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες (INTIBA) και Guasha (μυοπεριτονιακή αποσυμφόρηση). Στόχος μας είναι, με εξειδικευμένα θεραπευτικά προγράμματα, η ανακούφιση του πόνου και η εξάλειψη των συμπτωμάτων.

Η Διαμαγνητική Αντλία είναι μια καινοτόμος, μοναδική στο είδος της συσκευή που παράγει έναν χαμηλής συχνότητας υπερπαλμικό μαγνητικό πεδίο. Η θεραπεία με διαμαγνητική αντλία είναι εντελώς ανώδυνη και στοχευμένη. Λόγω των χαρακτηριστικών της, η συσκευή έχει άμεση επίδραση στους βιολογικούς ιστούς, στην επιτάχυνση του μεταβολισμού των κυττάρων, στην προώθηση της δραστικής ουσίας μορίων (π.χ φαρμάκων) στους ιστούς, σε μορφή υγρού, αλοιφής, gel.

Η θεραπεία με ραδιοσυχνότητες (INTIBA) είναι μια μέθοδος που προσφέρει άμεσα αποτελέσματα στην μείωση του πόνου, στην ανάπλαση και επούλωση των ιστών και στην μείωση του οιδήματος.