ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Η εταιρεία Ηπειρώτικο λειτουργεί με επιτυχία εδώ και 52 χρόνια. Σήμερα, η δεύτερη μαζί με την τρίτη γενιά της οικογένειας συνεχίζουν δυναμικά την παράδοση και εξελίσσονται μετρώντας πέντε καταστήματα. Πέντε πλήρως εξοπλισμένα αρτοποιεία – ζαχαροπλαστεία, με πιο πρόσφατα ανακαινισμένο το κατάστημα του Ασπροπύργου.

Τα αρτοζαχαροπλαστεία Ηπειρώτικο είναι η πιο απολαυστική στάση από το πρωί και όλη τη μέρα για καφέ, άρτο και γλυκό. Θα βρείτε πολλές ποικιλίες άρτου και αρτοποιήματα όλων των ειδών. Πολλή μεγάλη είναι η ποικιλία σε κουλούρια διαφόρων ειδών και γλυκά. Θα βρείτε τα πάντα. Από κεράσματα και σιροπιαστά μέχρι τούρτες και πάστες. Δοκιμάστε όμως οπωσδήποτε ελληνικά μακαρόν με διάφορες γεύσεις, τα οποία θα σας ενθουσιάσουν.

Μαζί με τον καφέ σας μπορείτε να απολαύσετε σνακ και σφολιάτες, αλλά και ποικιλία σε σάντουιτς με γέμιση της αρεσκείας σας. Όλα τα προϊόντα φτιάχνονται στο εργαστήριο με αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες. Η γεύση τους είναι μοναδική!

Στόχος των καταστημάτων Ηπειρώτικο είναι πάντα η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών και η πώληση άριστης ποιότητας προϊόντων. Το ευγενικό προσωπικό με χαμόγελο και ευγένεια θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.