INTER CASA WOOD

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Για ξυλεία υψηλής ποιότητας στη Μύκονο, για κάθε είδους χρήση, απευθυνθείτε στους ειδικούς της Inter Casa Wood. Η εταιρεία Inter Casa Wood, δραστηριοποιείται στο εμπόριο ξυλείας και την επεξεργασία ξύλου, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και ιδιώτες για χρήση στην επιπλοποιία, την οικοδομή και τις κατασκευές. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ξυλείας, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες του νησιού λόγω των καιρικών συνθήκων (ήλιος, υγρασία), προτείνουν για εσάς την κατάλληλη ξυλεία.

Διαθέτουν ξυλεία υψηλής ποιότητας εισαγωγής απ΄ όλο τον κόσμο, αλλά και ξυλεία από ελληνικά δάση, με κύριο γνώμονα τις υψηλές προδιαγραφές ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και του πιο δύσκολου πελάτη. Παράλληλα γίνεται επεξεργασία ξύλου σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη. Η ξυλεία της Inter Casa Wood είναι οικοδομική και επιπλοποιίας, συνθετική, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου για deck, πατώματα και επενδύσεις, καθώς και ξυλεία για κατασκευή πέργκολας, οροφών κ.λπ. 

Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, στελεχώνεται από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στην ξυλεία και στις ξύλινες κατασκευές και αυτό αποδεικνύεται από τα έργα μας με τη μητρική εταιρεία ΙNTER CASA Κουφώματα. Η εξειδικευμένη υποδομή της εταιρείας, παρέχει στον πελάτη τη δυνατότητα κοπής του ξύλου στις διαστάσεις που επιθυμεί χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Βασικός στόχος της είναι η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας με απώτερο σκοπό την ικανοποίησή σας σε κάθε επίπεδο.  

Επιλέξτε από τα προϊόντα ξυλείας της Inter Casa Wood ξυλεία επιπλοποιίας, κόντρα πλακέ θαλάσσης, μελαμίνες, ξυλεία οικοδομής, πατώματα και παρκέτα εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, ξυλεία για πέργκολες και σκεπές, deck εξωτερικού χώρου κ.ά.. Με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα εγγυώνται για το ιδανικό αποτέλεσμα σε κάθε κατασκευή.