KONCEPT

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Είσαι στη Μύκονο και ψάχνεις για εξατομικευμένες υπηρεσίες περιποίησης από την κορυφή ως τα νύχια όπως πολλοί επώνυμοι; Το Koncept είναι ο απόλυτος προορισμός. Ένας ολοκληρωμένος χώρος ομορφιάς, δημιουργός και ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο καταξιωμένος hair and makeup artist Κωνσταντίνος Γαλάνης. Τα τελευταία 10 χρόνια, συνεργάστηκε με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του κλάδου, όπως η Mariah Carey, η Eva Longoria και η Paris Hilton.

Το ταξίδι του ξεκίνησε με ένα βαθύ πάθος για την τέχνη της μεταμόρφωσης και της ενίσχυσης της φυσικής ομορφιάς. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Τεχνών του Λονδίνου και παράλληλα δούλευε ως make up artist για την YSL. Μέσα από εκείνη τη συνεργασία δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες και βρέθηκε να βοηθά καθιερωμένους καλλιτέχνες, να εργάζεται σε επιδείξεις μόδας στο Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι, φωτογραφίσεις, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές Μέσω της αφοσίωσης, του πάθους και της δέσμευσης για την αριστεία, ξεκίνησε να δημιουργεί μεταμορφωτικές και εντυπωσιακές εμπειρίες ομορφιάς για τους πελάτες του.

Κάθε πελάτης έχει το δικό του όραμα και ο ρόλος του είναι να ζωντανέψει την επιθυμητή εμφάνισή του προσθέτοντας παράλληλα τη δημιουργική του πινελιά. Ήταν προνόμιο να συμβάλει στην αυτοπεποίθησή τους και να τους βοηθήσει να λάμψουν στο κόκκινο χαλί, στη σκηνή και σε διάφορες εμφανίσεις στα μέσα ενημέρωσης. Καθώς συνεχίζει σε αυτό το ταξίδι, η φιλοδοξία του είναι να εμπνεύσει και να ανυψώσει άλλους μέσω της τέχνης του. Στόχος του είναι να ξεπεράσει τα όρια, να πειραματιστεί με νέες τεχνικές και να εξερευνήσει καινοτόμες προσεγγίσεις για να δημιουργήσει εντυπωσιακές και μοναδικές εμφανίσεις για τους πελάτες του.

Το Koncept προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις ομορφιάς των πελατών του. Όσον αφορά τις υπηρεσίες μαλλιών, οι εξειδικευμένοι κομμωτές του είναι έμπειροι στη δημιουργία διαφόρων χτενισμάτων, είτε αναζητάτε ένα κομψό κούρεμα, ένα λαμπερό χτένισμα, μια δημιουργική ανανέωση ή μια προσαρμοσμένη περιποίηση βαφής μαλλιών. Προσφέρει υπηρεσίες μακιγιάζ από επαγγελματίες καλλιτέχνες μακιγιάζ που μπορούν να βελτιώσουν τη φυσική ομορφιά σας ή να δημιουργήσουν εντυπωσιακές εμφανίσεις για ειδικές περιστάσεις. Ολοκληρώστε με μανικιούρ, πεντικιούρ, τεχνητά, nail art. Αφεθείτε στις πολυτελείς υπηρεσίες μασάζ μας για να χαλαρώσετε και να αναζωογονήσετε το σώμα και το μυαλό σας. Επιπλέον, προσφέρει υπηρεσίες βλεφαρίδων.

Το Koncept ξεχωρίζει γιατί διαθέτει υψηλή εξειδίκευση και έμπειρους επαγγελματίες ομορφιάς. Οι κομμωτές μας, οι καλλιτέχνες μακιγιάζ, οι τεχνικοί νυχιών, οι θεραπευτές μασάζ, οι ειδικοί στις βλεφαρίδες και οι ειδικοί αισθητικής μας είναι εκπαιδευμένοι στις τελευταίες τεχνικές και τάσεις. Έχουν βαθιά κατανόηση των αντίστοιχων τομέων τους και είναι αφοσιωμένοι στο να προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα με έμφαση στην ακρίβεια και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Η εξατομικευμένη προσέγγιση, η πολυτελής ατμόσφαιρα, τα προϊόντα υψηλής ποιότητας, η ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών και η ικανοποίηση των πελατών είναι η ύψιστη προτεραιότητα.

Διαθέτει πολλούς επώνυμους πελάτες, οι οποίοι τους εμπιστεύονται για τις ανάγκες ομορφιάς τους. Η διαχείρισή τους απαιτεί μια λεπτή ισορροπία επαγγελματισμού, ιδιωτικότητας και εξαιρετικής εξυπηρέτησης.

Τα επίσημα εγκαίνια του Koncept θα γίνουν στις 21 Ιουνίου, με ένα φαντασμαγορικό sunset party που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο.