KOUKOUVAYA DESSERTS

ΚΑΦΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Η Koukouvaya, το διάσημο γλυκοπωλείο των Χανίων από το 1997, έχει και το αδελφάκι του στην πλατεία Αγίας Ειρήνης στην καρδιά της Αθήνας. Ένας προσεγμένος χώρος με τραπεζάκια έξω όπου θα γευτείς γλυκούς πειρασμούς στους οποίους δύσκολα θα αντισταθείς.  

Τα γλυκά είναι μοναδικά και αποτελούνται από μοντέρνες αλλά και κλασικές συνταγές που όμως φέρουν την υπογραφή της ομάδας της "Koukouvaya" σε ποιότητα, γεύση αλλά και μέγεθος μερίδας. Θα λατρέψεις τα γλυκά της “Koukouvaya”, όχι μόνο γιατί σου θυμίζουν σπιτικά γλυκά φτιαγμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και τα καλύτερα υλικά, αλλά και για το γευστικό αποτέλεσμα που εξιτάρει τον ουρανίσκο. 

Τα γλυκά της “Koukouvaya” είναι η χαρά του sweet lover. Ένα γλυκό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις είναι το "Ζουμερό", το best seller της επιχείρησης, ένα αφράτο κέικ σοκολάτας βουτηγμένο σε πλούσιο σιρόπι. Θα το βρεις και συσκευασμένο για να το πάρεις μαζί σου. Αξίζει ακόμη να δοκιμάσεις τα γλυκά Μερόπη (δροσερό, light γλυκό ψυγείου τριών στρώσεων με σοκολάτα, λευκή κρέμα, amaretto και αμύγδαλα), Ερασμία (συνδυασμός σοκολατένιου υγρού κέικ και δροσερής κρέμας πορτοκαλιού, γαρνιρισμένο με σαντιγί, σιρόπι σοκολάτας, ζελέ πορτοκαλιού και τρούφα σοκολάτας), λεμονόπιτα, πυραμίδα, igloo, pavlova, γλυκά που δεν θα βρεις πουθενά αλλού. Μπορείς να τα πάρεις και στο χέρι σε πολύ όμορφη συσκευασία ειδική για take away dessert.

Εδώ θα βρεις και άλλα κρητικά προϊόντα όπως τον εσπρέσσο Cup της οικογένειας "Αρχοντάκη", αλλά και δικές τους συνταγές κρητικής μαλοτύρας ζεστής ή iced εμφιαλωμένης.

Delivery μέσω εφαρμογών wolt, e-food, box