ΚΤΗΡΙΑ ΕΝ ΤΑΞΗ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Βάλτε την πολυκατοικία σας σε.. τάξη με την εταιρεία ‘ΚΤΗΡΙΑ ΕΝ ΤΑΞΗ’. Με χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, καταφέρνει και αντιμετωπίζει κάθε πρόβλημα με επαγγελματισμό, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του κτηρίου.

Παρέχει πλήρεις υπηρεσίες καθαρισμού χρησιμοποιώντας οικολογικά προϊόντα, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Εξειδικεύεται στους βιολογικούς καθαρισμούς τόσο των σπιτιών (επίπλων, στρωμάτων κτλ) όσο και αυτοκινήτων χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα. Επιπλέον, παρέχει και υπηρεσίες απεντόμωσης και μυοκτονίας για την εξάλειψη και την πρόληψη ανεπιθύμητων επισκεπτών.

Όσο για τη διαχείριση, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε καθώς η εταιρεία αναλαμβάνει την είσπραξη και διαχείριση κοινόχρηστων, την τήρηση λογαριασμών κι όλα όσα σας προβληματίζουν, ενώ μέσα στο πανδαιμόνιο των χρωματιστών τιμολογίων ρεύματος αναλαμβάνει την εύρεση της οικονομικότερης τιμής για εσάς. Επιπλέον γίνονται τακτικές επισκέψεις στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας. Και επειδή η ασφάλεια είναι πάνω από όλα, η ομάδα αναλαμβάνει και τη συντήρηση και αναγόμωση των πυροσβεστήρων, ενώ διαθέτει και ασφαλιστικό τμήμα που προσφέρει υπηρεσίες για την προστασία τόσο της ακίνητης όσο και της κινητής περιουσίας.

Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ! Πέρα από μια καταξιωμένη εταιρεία διαχείρισης κτιρίων, το ‘ΚΤΗΡΙΑ ΕΝ ΤΑΞΗ’. είναι και μεσιτικό γραφείο, όπου μέσα από μια μεγάλη γκάμα ακινήτων προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες για οποιοδήποτε σκοπό.