LA GRECA PIZZERIA – TRATTORIA

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Λαχταριστή, πεντανόστιμη πίτσα με φρέσκα και ποιοτικά υλικά, που ψήνεται την ώρα της παραγγελίας, θα φάτε στην La Greca στο Περιστέρι, τη Νίκαια και τον Υμηττό. Το πρώτο κατάστημα La Greca ξεκίνησε από την περιοχή του Περιστερίου από το 2013 και κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού όλα αυτά τα χρόνια με τις υπέροχες γεύσεις, τα πιο νόστιμα και περιποιημένα πιάτα, με φρέσκα υλικά και πολύ μεράκι.

Οι πίτσες ετοιμάζονται και ψήνονται πάντα την στιγμή της παραγγελίας. Η ζύμη της πίτσας είναι 48ωρης ωρίμανσης, τα αλλαντικά που χρησιμοποιούνται είναι ΝΙΚΑΣ και τα λαχανικά είναι φρέσκα!

Εκτός από πίτσα μπορείτε να απολαύσετε ποικιλία ζυμαρικών. Τα ζυμαρικά που χρησιμοποιούμε είναι “DIVELLA”. Η ποιότητά τους δεδομένη, καθώς σε αυτή προστίθεται η γνώση, η εμπειρία και το μεράκι δημιουργώντας το πιο γευστικό αποτέλεσμα. Συνοδεύστε με φρεσκοκομμένες σαλάτες, από φρέσκα υλικά και ελληνικό ελαιόλαδο.

Στον κατάλογο θα βρείτε ακόμη ριζότο, gourmet γεύσεις κρεατικών και πιάτα διαίτης. Ό,τι και να δοκιμάσετε είναι εξαιρετικό.