«ΛΙΓΟ ΚΡΑΣΙ… ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ»

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Από το 2006, το “Λίγο Κρασί… Λίγο Θάλασσα” έχει κερδίσει τις καρδιές των επισκεπτών του στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου με την απαράμιλλη φιλοξενία και τη μοναδική γαστρονομική του εμπειρία. Kάθε γεύμα είναι μια γιορτή των γεύσεων. Το μενού μας περιλαμβάνει προσεγμένα και εξαιρετικά πιάτα, μοναδικούς μεζέδες και μια πλούσια ποικιλία από κρασιά, ούζο και τσικουδιά, ενώ στο επίκεντρο βρίσκονται τα φρέσκα ψάρια, τα οποία προμηθευόμαστε καθημερινά από ντόπιους ψαράδες. Αυτές οι εκλεκτές πρώτες ύλες, μαζί με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και τα ντόπια κρέατα, ενσωματώνουν τη βαθιά μας αφοσίωση στη μεσογειακή διατροφή και την παράδοση της κρητικής κουζίνας.

Κάθε επίσκεψη στο “Λίγο Κρασί… Λίγο Θάλασσα” είναι μια ευκαιρία να απολαύσετε την αυθεντική κρητική φιλοξενία, να δοκιμάσετε εξαιρετικά φαγητά και να ζήσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα του ενετικού λιμανιού.

Σας περιμένουμε με χαμόγελο για να σας προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα φαγητού και υπηρεσιών. Ελάτε να δημιουργήσετε όμορφες αναμνήσεις και να απολαύσετε μια γαστρονομική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει και θα σας ικανοποιήσει πλήρως.