LIMNEON RESORT & SPA

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Παραδοθείτε στην πολυτέλεια και απολαύστε μοναδικές στιγμές άνεσης…
 
Η αλήθεια είναι ότι κάθε επισκέπτης μπορεί να αποζητά κάτι διαφορετικό από τον τόπο και το κατάλυμα που επισκέπτεται στο ταξίδι του. Σπάνια μπορείς να βρεις καταλύματα που θα ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες ξεχωριστά και θα προσαρμόζονται στον κάθε ταξιδιώτη, με βάση τα δικά του “θέλω”.
 
Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό παράδειγμα, δεν είναι άλλο από το Limneon Resort & Spa στην Καστοριά, ένα πολυτελές θέρετρο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν και να αισθανθούν άνετα σε δωμάτια και σουίτες ακριβώς δίπλα στη πανέμορφη λίμνη της περιοχής, να γευματίσουν κάτω από έναν ουρανό γεμάτο αστέρια και να χαλαρώσουν μέσα από τις μοναδικές θεραπείες spa.
 
Το Limneon Resort αποτελείται από δύο τμήματα μοναδικής αρχιτεκτονικής, που είναι επηρεασμένη από την παράδοση της Καστοριάς. Ο συνδυασμός πέτρας, ξύλου και γυαλιού, εναρμονίζονται απόλυτα με τα ζεστά χρώματα και τα διακοσμητικά στοιχεία αντικατοπτρίζουν την τοπική παράδοση, ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν τη διαμονή τους σε ένα ήσυχο, άνετο και μοντέρνο περιβάλλον με πλούσιους κήπους, ρέοντα νερά και πισίνες.
 
Η ειδυλλιακή τοποθεσία του Limneon – ακριβώς δίπλα στη λίμνη – δίνουν μια extra ξεχωριστή πινελιά στα πολυτελή δωμάτια και τις σουίτες του ξενοδοχείου. . Αγκαλιάζοντας την ομορφιά της Καστοριάς με μεγάλα παράθυρα και υπαίθριους χώρους, τα καταλύματα υποκινούν τους επισκέπτες να εγκαταλείψουν την άνετη απομόνωση για υπαίθρια εξερεύνηση.
 
Ακόμα, τα εστιατόρια που βρίσκονται στο χώρο του Limneon, δίνουν την ευκαιρία στον επισκέπτη να δοκιμάσει να απολαύσει νόστιμα πιάτα και γλυκά της τοπικής κουζίνας αλλά και να δοκιμάσει μια μοναδική λίστα με κρασιά, έχοντας θέα την πισίνα!
 
Σας προσκαλούμε να ζήσετε σε ένα ήσυχο καταφύγιο που έχει σχεδιαστεί με μεγάλη προσοχή ώστε να παρέχει μοναδικές υπηρεσίες σε ξεχωριστούς ανθρώπους – όπως εσάς!