MAD MADAME

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Η Μαρία Ερμείδου, ιδιοκτήτρια του Mad Madame μας μιλάει για το ξεχωριστό κέντρο αισθητικής που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη. 

 

Έχετε έναν πάρα πολύ όμορφο χώρο ομορφιάς στη Θεσσαλονίκη. Ποια είναι η φιλοσοφία σας;

Το καλοκαίρι του 2023 και μετά από ώριμη απόφαση μπήκαμε στην διαδικασία της δημιουργίας του Mad Madame στην Θεσσαλονίκη. Ενός κέντρου αισθητικής που η φιλοσοφία του θα επικεντρώνεται στην μελέτη και την ανάλυση της φύσης της αισθητικής εμπειρίας, των αισθητικών αξιών και των κριτηρίων ομορφιάς. Επίσης να εξετάζει τι σχέση μεταξύ της τέχνης, της αισθητικής και της κοινωνίας, καθώς και τη σημασία των αισθητικών εμπειριών στην ανθρώπινη ζωή. Ανταμοιβή η ευεξία του γυναικείου και αντρικού σώματος.

-Τι θεραπείες κάνετε για πρόσωπο, σώμα, αποτρίχωση, άκρα;

Οι θεραπείες που κάνουμε στο κέντρο αισθητικής μας είναι: Θεραπείες με λέιζερ και χρήση ειδικών κεριών και τεχνικών για αποτρίχωση σε διάφορα μέρη του σώματος, με μεγάλη αποτελεσματικότητα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα

Άκρα: πεντικιούρ /μανικιούρ: ειδικές θεραπείες για τα πόδια και τα χέρια που περιλαμβάνουν καθαρισμό, κοπή νυχιών, ενυδάτωση και βαφή νυχιών.

Θεραπείες προσώπου: υπάρχουν πολλές θεραπείες για το πρόσωπο, ανάλογα με τις ανάγκες και τα προβλήματα του κάθε ατόμου. Κάποιες από αυτές περιλαμβάνουν την καθημερινή φροντίδα του δέρματος, τη χρήση κρεμών και λοσιόν, την εφαρμογή μάσκας προσώπου, την απολέπιση, την ενυδάτωση, τη χρήση ηλιακής προστασίας και τις επαγγελματικές θεραπείες όπως η χημική απολέπιση και οι θεραπείες με λέιζερ κ ειδικών μηχανημάτων.

Θεραπεία για την ακμή: περιλαμβάνει τη χρήση καθαριστικών προσώπου, εξισορρόπηση της διατροφής, εφαρμογή κρεμών ή λοσιόν που περιέχουν ορισμένα συστατικά όπως το σαλικυλικό ή το αζελαϊκό οξύ, καθώς επίσης τη χρήση ρετινοειδών σε περιπτώσεις μεγάλης σοβαρότητας. Χρήση μηχανημάτων για την αντιμέτωπη ακμής κ ουλών. Σημαντικό η αποφυγή πιέσματος ή αγγίγματος των σπυριών διότι μπορεί να επιδεινωθεί η κατάσταση.

Θεραπείες σώματος: οι θεραπείες σώματος περιλαμβάνουν μασάζ, αρρωματοθεραπεία και άλλες μεθόδους όπως πρεσσοθεραπεία, λιπογλυπτική σώματος, αδυνάτισμα που στοχεύουν στην ανακούφιση της τάσης και της κόπωσης, τη βελτίωση της κυκλοφορίας και της ευεξίας του σώματος.

-Μιλήστε μας για τις Κορεατικές θεραπείες. Τι διαφορετικό προσφέρουν;

Οι Κορεατικές θεραπείες Spa προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει αρρωματοθεραπεία, μασάζ και παραδοσιακές κορεατικές τεχνικές όπως η θεραπεία με της καυτές πετσέτες, όπως επίσης η θεραπεία με κρυστάλλινα λίθινα σώματα (γνωστή ως Gua Sha). Επιπλέον το Κορεατικό Spa προσφέρει παραδοσιακές θεραπείες όπως το Hangeungmak, μια μορφή σάουνας που χρησιμοποιείται για αποτοξίνωση και χαλάρωση.

Άλλη θεραπεία είναι το Korean facial: αποτελείται από βαθύ καθαρισμό του δέρματος, εφαρμογή μάσκας, μασάζ προσώπου και ενυδάτωση. Ειδικές μάσκες που στοχεύουν σε συγκεκριμένα προβλήματα του δέρματος όπως ενυδάτωση, λάμψη, αντιγήρανση.

Korean Massage: Ένας συνδυασμός αρρωματοθεραπείας, βαθιού μασάζ και εφαρμογής πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.

Θεραπεία με λάδια και ενυδάτωσης: Εφαρμογή ειδικών λαδιών και κρεμών για ενυδάτωση και θρέψη του δέρματος.

-Γιατί κάποιος να επιλέξει το κέντρο σας; Σε τι δίνετε έμφαση; 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφτεί κάποιος το κέντρο αισθητικής μας. Η αναζωογόνηση και η χαλάρωση όπως και η βελτίωση της εμφάνισης και της αυτοπεποίθησης είναι αυτό που δίνουμε έμφαση και φυσικά η περιποίηση του εαυτού μας. Επιπλέον προσφέρουμε εξειδικευμένες θεραπείες για την επίλυση συγκεκριμένων προβλημάτων δέρματος η άλλων αισθητικών ανησυχιών.