ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΗΛΙΑΚΙΔΗΣ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Για μετακομίσεις, μεταφορές, συσκευασία, αποθήκευση, διανομή, μετακόμιση με ανυψωτικά μηχανήματα εμπιστευτείτε τις Μεταφορές Ηλιακίδης. Το όνομα στις μεταφορές με 63 χρόνια εμπειρίας, ασφάλειας και ταχύτητας!

Η μεταφορική Ηλιακίδης προσφέρει σε επαγγελματίες και ιδιώτες, ασφαλή μεταφορά με σιγουριά, υπευθυνότητα και σεβασμό, παρέχονταs υψηλήs ποιότηταs υπηρεσίες!

Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε με την μορφή μιας μικρήs εταιρείαs εθνικών μεταφορών το 1961 και σήμερα 63 χρόνια μετά έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Διαθέτει περισσότερα από 35 ιδιόκτητα φορτηγά και κατέχει ηγετική θέση στο χώρο τηs διανομήs και τηs μετακόμισης, μετρώντας πολλές συνεργασίες με επώνυμεs εταιρείες και πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών.

Η πολυετής παρουσία της στο χώρο τηs μετακόμισης αποτελεί εγγύηση για ασφαλή μεταφορά με σιγουριά, υπευθυνότητα και σεβασμό, προσφέροντας τις καλύτερες υπηρεσίες. Διαθέτει άψογους συνεργάτες που νιώθουν την προστασία της περιουσίας σας προσωπική τους υπόθεση.