MINDFUL MOVEMENT

Pilates

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Mindful Movement ή αλλιώς ευσυνείδητη κίνηση. Η κίνηση, η οποία για να πραγματοποιηθεί προϋποθέτει ενεργοποίηση του νου, ο οποίος θα δώσει το σήμα για να γίνει μια ελεγχόμενη και με άρτια συναρμογή κίνηση. Ιδρύτρια του studio είναι η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Καρυώτη Σοφία. Το όραμά της ήταν να μπορέσει να δημιουργήσει ένα χώρο στον οποίο θα μεταδώσει την αγάπη της και τις γνώσεις της για την υγεία & την ευεξία του σώματος και του πνεύματος.

Η Σοφία θέλησε να δημιουργήσει ένα χώρο καλαίσθητο οπτικά, στον οποίο κυριαρχεί το ξύλο και τα φυτά, μια όαση όπως το αποκαλεί, στον οποίο μόλις μπαίνεις μέσα να νιώθεις ότι μπορείς να χαλαρώσεις, να βρεις την εσωτερική σου ηρεμία και γαλήνη και να ενεργοποιήσεις την πνευματική και σωματική σου ευεξία.

Οι υπηρεσίες του Mindful Movement απευθύνονται σε όλους ανεξαρτήτως  ηλικίας ή φυσικής κατάστασης. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν Pilates Reformer για υγιείς ασκούμενους καθώς και Clinical Pilates Reformer για ασκούμενους, με μυοσκελετικές κακώσεις ή νευρολογικές παθήσεις. Η φιλοσοφία μας είναι να δουν και να νιώσουν όλοι οι ασκούμενοι, τα οφέλη της μεθόδου Pilates. Η μέθοδος Pilates θεωρείται η κορυφαία μέθοδος εκγύμνασης καθώς είναι η μόνη που ενεργοποιεί και ενδυναμώνει το σώμα ξεκινώντας από τους εν τω βάθει μύες, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει το αναπνευστικό και το καρδιαγγειακό σύστημα. Στο Mindful Movement δίνουμε βάση στα προγράμματα του κάθε ασκούμενου και δημιουργούμε  εξατομικευμένα προγράμματα ανάλογα με το ιστορικό του και τον στόχο του.

Η Σοφία, είναι Απόφοιτη Σεφαα Αθηνών με ειδικότητες: Κολύμβηση και Άσκηση, Υγεία & Ευρωστία

Κάτοχος του μεταπτυχιακού “Άσκηση και Υγεία” – Ιατρική Σχολή Αθηνών // Κάτοχος του μεταπτυχιακού “Συνταγογράφηση Άσκησης σε μη μεταδιδόμενες χρόνιες νόσου”- Σεφαα Τρικάλων // Απόφοιτη Pilates Academy // Απόφοιτη Clinical Pilates Academy