MYLAX EXCLUSIVE TREATMENT HOUSE

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Ψάχνετε για έναν ολιστικό χώρο ευεξίας και ομορφιάς, με εξατομικευμένες θεραπείες που αναζωογονούν σώμα, πνεύμα και μυαλό; Το MyLax είναι ένας μοντέρνος χώρος ευεξίας και ομορφιάς στο Μαρούσι, ένα πρωτοποριακό concept φτιαγμένο από τον Ολιστικό θεραπευτή και beauty expert Γιώργο Χατζηθεοδώρου. 

Στον οικείο και πολύ φιλόξενο χώρο του μπορείτε να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε την ομορφιά σας με εξειδικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις καθημερινές σας ανάγκες. 

Διώξτε το άγχος της καθημερινότητας με χαλαρωτικό ή αγιουβεργικό massage, κάντε αποτρίχωση με κερί ή Laser, περιποιηθείτε το τριχωτό της κεφαλής με Scalp Mesotherapy Microneedling. Αποκτήστε το πιο λαμπερό πρόσωπο και αναδείξτε τη φυσική σας ομορφιά με υπηρεσίες όπως βαθύς καθαρισμός, οξυγονοθεραπεία, CryoLift, μεσοθεραπεία ή χημικό peeling, μεταξύ άλλων. 

Περιποιηθείτε το σώμα απολαμβάνοντας σοκολατοθεραπεία, μεσοθεραπεία και σμιλεύστε τη σιλουέτα με λιπόλυση, Cryoslimming ή Hi-Emt EMS Mag-Gym. 

Η εξυπηρέτηση σε personal εξατομικευμένο επίπεδο εξασφαλίζει την άριστη εξυπηρέτηση και την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Εμπιστευθείτε την πολυετή εμπειρία του MyLax και κλείστε τώρα το προσωπικό σας ραντεβού.