NAIL SPA GARDEN BY KLODIANA

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Εδώ η ομορφιά και η αισθητική συναντούν τον επαγγελματισμό, την εξειδίκευση και την άψογη εξυπηρέτηση. Ένας φιλόξενος χώρος με υψηλή αισθητική, που δημιούργησε η Klodiana Kacani το 2013, με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μανικιούρ - πεντικιούρ και αποτρίχωσης, σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να έχουν καλοσχηματισμένα νύχια και απολαμβάνουν να περιποιούνται τον εαυτό τους. 

Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου και καταρτισμένου προσωπικού για να απολαύσετε μανικιούρ και πεντικιούρ (απλό, ημιμόνιμο, ακρυλικό, Gel), τεχνητά νύχια, αλλά και ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης άκρων, με θεραπευτικές συνεδρίες σε εξαιρετικές τιμές. Επίσης, το έμπειρο προσωπικό παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αποτρίχωσης, απομακρύνοντας την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αφήνοντας ένα δέρμα λείο και απαλό, αλλά και υπηρεσίες περιποίησης φρυδιών. 

Με νέες ιδέες και φαντασία δημιουργούν για εσάς το ιδανικό αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Η απόλυτη ικανοποίησή σας είναι προτεραιότητα. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο χώρος τηρεί αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας και τους υγειονομικούς κανονισμούς.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο Nail Spa Garden by Klodiana και ανανεώστε την εμφάνιση αλλά και τη διάθεσή σας με τις εξατομικευμένες υπηρεσίες του.