NUTRIFIT20

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Γνωρίστε το NUTRIFIT20’ στο Περιστέρι, το πιο σύγχρονο κέντρο γυμναστικής που φέρνει την επανάσταση της ηλεκτρομυοδιέγερσης (EMS-Training) στην πόρτα σας, υπό την καθοδήγηση της έμπειρης personaltrainer Αντωνίας Παρασύρη. Η Αντωνία Παρασύρη, με πάνω από 7 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της ηλεκτρομυοδιέγερσης, κατάφερε να ιδρύσει στα μόλις 25 της χρόνια το NUTRIFIT20’ στο Περιστέρι, έχοντας ως γνώμονα να προάγει την υγεία του σώματος. Μοναδικός της στόχος είναι η ανάδειξη του καλύτερου εαυτού του ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα μέσω της άσκησης.

Το όραμα της έγινε πραγματικότητα ιδρύοντας το NUTRIFIT20’ με την πιστοποίηση της MihaBodyTec, όπου καταφέρνει να συνδυάζει την παθητική διέγερση των μυών μέσω ηλεκτρικών παλμών με ένα ενεργό στοιχείο ασκήσεων, προσφέροντας ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό πρόγραμμα προπόνησης. Η μέθοδος EMS-Training απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες ηλικίας 18 και άνω, ανεξαρτήτου φυσικής κατάστασης. Με την ήπια επίδραση στις αρθρώσεις και τη σημαντική υποστήριξη από τους ηλεκτρικούς παλμούς, η μέθοδος αυτή καθίσταται ιδανική για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την κινητικότητα ή έχουν περιορισμένο χρόνο. Με μόλις μία συνεδρία των 20 λεπτών την εβδομάδα, το NUTRIFIT20’ προσφέρει τη δυνατότητα να θεσπίσετε και να διατηρήσετε μια συνεπή ενασχόληση με την υγεία και το σώμα σας, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το NUTRIFIT20’ φέρνει την πιστοποίηση της MihaBodyTec η οποία είναι η μοναδική που πλήροι όλες τις προϋποθέσεις DINstandard 33961-5 για την EMS προπόνηση, διαθέτει πιστοποιήσεις από τον FDA, τον ιατρικός σύλλογο Αθηνών και άλλους φορείς υγείας. Είναι εγγεγραμμένο στον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιδιοκτητών Μηχανημάτων Ηλεκτρομυοδιέγερσης, δείχνοντας τη δέσμευσή του για υψηλή ποιότητα και εξειδίκευση στις υπηρεσίες που προσφέρει.