PARQUET WORLD ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Αν ψάχνετε για δάπεδα και ξύλινα πατώματα για την ανακαίνιση ή την κατασκευή του χώρου σας, η εταιρεία Parquet World, μέσα από την πολυετή πείρα της στο χώρο του ξύλου σας εγγυάται παροχές και αποτελέσματα υψηλής ποιότητας.

Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα επιλογών, συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των προγυαλισμένων δαπέδων και των δαπέδων laminate, καταφέρνει να καλύψει όλες τις απαιτήσεις και αισθητικές προτιμήσεις σας σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Κατασκευάζει και τοποθετεί δάπεδα κλασικά μασίφ, ξύλινες σκάλες καθώς και δάπεδα εξωτερικών χώρων deck

Η εταιρεία επίσης αναλαμβάνει την μελέτη του χώρου σας προτείνοντάς σας τις καλύτερες λύσεις. Από την επιλογή του σωστού δαπέδου μέχρι την τοποθέτηση και την παράδοση του αναλαμβάνει την διεκπεραίωση της με δικά της συνεργεία. Δημιουργίες από φυσικό ξύλο, γιατί η φύση μας εμπνέει.

Η Parquet World Ραυτόπουλος ειδικεύεται στο να κάνει τον εσωτερικό χώρο σας καλύτερο με γνώμονα την υψηλή αισθητική. Ενισχύει τα δάπεδα του χώρου σας με ξύλινα πατώματα και παρκέτα προκειμένου να τους προσδώσει αίγλη και ποιότητα. Στόχος της εταιρείας είναι να φροντίζει για την άριστη εξυπηρέτησή σας ολοκληρώνοντας τις εργασίες με ταχείς ρυθμούς και φυσικά δημιουργώντας άριστο αποτέλεσμα.