PEQUEñO CAFé

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Στις αρχές του 2017, το Pequeño Café, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του, στον αριθμό 36 της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης στον Ταύρο. Ο στόχος, ήταν να δημιουργηθεί ο καλύτερος ολοήμερος προορισμός για καφέ και γρήγορο ποιοτικό φαγητό στην περιοχή κι όχι μόνο. Επισκεφθείτε το Pequeño Café και ανακαλύψτε τα μοναδικά coffee blends, ονειρικά είδη σοκολάτας και τα γευστικότατα ροφήματα που δημιουργούν οι barista, χρησιμοποιώντας εξαιρετική πρώτη ύλη!

Ένα από τα πιο δυνατά του χαρτιά στο παιχνίδι του καφέ, ήταν και είναι τα ειδικά επιλεγμένα χαρμάνια που φέρουν την υπογραφή ποιότητας & γεύσης Dimello!!

Το μενού του Pequeño Café, περιλαμβάνει πληθώρα από snacks, σφολιάτες, burgers, donuts, ενώ το club sandwich αποτελεί top επιλογή! Όλα, με υλικά υψηλής ποιότητας και γεύσεις που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς. Παράλληλα, η πληθώρα επιλογών σε ιδιαίτερα τσάι, οι συνδυασμοί από healthy snack and bars καθώς και τα healthy yogurt bowls, καλύπτουν γευστικά & απολαυστικά τις επιθυμίες των πελατών.

To Pequeño Café, θα το βρείτε και στα Online Delivery Apps: Wolt: pequeno-café / Efood: Pequeno – Ταύρος / Box: Pequeno