PETSHOP88.GR

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Ένα από τα πιο σύγχρονα και ενημερωμένα ηλεκτρονικά καταστήματα για τα αγαπημένα μας pet. Δημιουργήθηκε το 2012, ως επέκταση του ήδη υπάρχοντος φυσικού καταστήματος από το 2005, με σκοπό να βρίσκετε τα πάντα για τα pet σε όποια γωνιά της χώρας και να μένετε. Με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, το petshop88.gr δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του κατοικίδιου σας προσφέροντας εκτός από τεράστια γκάμα προϊόντων, εξειδίκευση και γνώση, στελεχωμένο με καταρτισμένο προσωπικό και κτηνιάτρους. 

Προσεγμένα και εξειδικευμένα προϊόντα για μικρά ζώα αλλά και οι καλύτερες λύσεις για τη διατροφή και την υγιεινή των κατοικίδιων σας. Τεράστια ποικιλία από αξεσουάρ χαρίζουν πρακτικές λύσεις σε αφεντικά και άνεση στα κατοικίδια. Όλες οι επώνυμες τροφές και κλινικές δίαιτες στις καλύτερες τιμές.Γιατί δεν αρκεί απλά να πουλάς… Αλλά να ξέρεις τι πουλάς!

Όλα τα παραπάνω θα τα βρείτε και στα φυσικά καταστήματα στη Σταυρούπολη και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και στο νέο υποκατάστημα (ανοίγει εντός του Απριλίου) στην ανατολική Θεσσαλονίκη.