PâTE ET CRèME 

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Ένα ζαχαροπλαστείο με γαλλικό αέρα. Εδώ η γαλλική παραδοσιακή ζαχαροπλαστική βρίσκει την αυθεντική έκφρασή της. Γαλλικές συνταγές και τεχνικές συνδυάζονται με φυσικές πρώτες ύλες, χωρίς σκόνες και μείγματα, με αποτέλεσμα γλυκά που υπερτερούν σε γεύση και ποιότητα. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, το Pâte et crème θα σας κερδίσει τόσο με την κομψή όψη των γλυκών του όσο και με την απολαυστική γεύση τους. 

Οι επιλογές για γλυκό ποικίλουν. Από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις του ζαχαροπλαστείου είναι το αυθεντικό γαλλικό μιλφέιγ με ανάστροφη σφολιάτα, το προφιτερόλ, καθώς και η ονειρική τάρτα λεμόνι με μοναδική δική τους συνταγή, που σίγουρα θα σας συναρπάσει. Αξίζει ακόμη να δοκιμάσετε τούρτες, πάστες, τάρτες και φυσικά τώρα το Πάσχα τα αφράτα τσουρέκια (κλασικό και σοκολατένιο).

Τα γλυκά του Pâte et crème είναι δημιουργικά, εκλεπτυσμένα, άρτια τεχνικά και προσιτά ταυτόχρονα, με καλοδιαλεγμένα υλικά, όμορφες εναλλαγές υφών και γεύσεων. Γι’ αυτό και το κάθε γλυκό έχει φανατικό κοινό που τα επιλέγει σταθερά. Στο eshop μας, μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα των γλυκών, καθώς και προσφορές σε επιλεγμένους κωδικούς.