RESTO21 - ALL DAY RESTAURANT – CAFé – BRUNCH

Burger

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Μια όαση στο κέντρο της Αθήνας, κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, σε περιμένει όλη τη μέρα για φαγητό, καφέ, brunch και breakfast.

Εδώ θα απολαύσεις μία μεγάλη ποικιλία από burger σε όλες τις εκδοχές: κλασικά burger, chicken burger, vegetarian burger, kid’ s burger. Αφράτα και ζουμερά με μπιφτέκι από ολόφρεσκο κρέας και κοτόπουλο που προμηθεύονται καθημερινά από την κεντρική κρεαταγορά Αθηνών και εξαιρετικής ποιότητας υλικά. Πιάσε τραπέζι στον ιδιαίτερο, ζεστό και φιλόξενο εσωτερικό χώρο που σου δημιουργεί το αίσθημα της απόστασης από το θόρυβο του κέντρου και δοκίμασε τα λαχταριστά burger που θα σου μείνουν αξέχαστα.

Στον πλούσιο κατάλογο θα ανακαλύψεις πολλές ακόμη επιλογές για να καταλαγιάσεις την πείνα σου. Δοκίμασε hot dog, club, ποικιλία από sandwiches και άλλα snack που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Ξεκίνησε χαρούμενα τη μέρα σου με healthy επιλογές στο πρωινό και το brunch και συνέχισε με ποικιλίες καφέδων, ροφήματα και μπίρες.

Το οικείο και πάντα χαμογελαστό προσωπικό θα σου προσφέρει την πιο φιλική και ευγενική φιλοξενία. Ώρες λειτουργίας: 07:00π.μ. – 22:00μ.μ.