SAINT JOHN MYKONOS | HOTEL – VILLAS – SPA

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Ως ένα από τα καλύτερα παραλιακά ξενοδοχεία της Μυκόνου, το Saint John, συνδυάζει την κομψότητα και τις πολυτελείς ανέσεις που περιμένει κανείς από ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Μύκονο. Φημίζεται για την ευγενική φιλοξενία, την άψογη εξυπηρέτηση και την υπέροχη κουζίνα του, κάνοντας τους επισκέπτες να επιστρέφουν ξανά και ξανά. Διαθέτει δωμάτια, suites και βίλες με υπέροχη θέα στον κήπο ή τη θάλασσα, αλλά και βίλα με ιδιωτική πισίνα. Πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή σας αξέχαστη. 

Διαθέτει μια υπέροχη πισίνα και μια εκπληκτική αμμώδη παραλία κάτω από το επίπεδο της πισίνας στη γραφική ακτή του κόλπου του Αγίου Ιωάννη. Θα βρείτε ακόμη μια παιδική πισίνα και ένα τζακούζι, καθώς και ένα σαγηνευτικό pool bar όπου μπορείτε να πιείτε το αγαπημένο σας ποτό και να χαλαρώσετε. Με θέα στη μαγευτική έκταση της πισίνας το "Καλημέρα" είναι μια καλή επιλογή για τους επισκέπτες του Saint John's να απολαύσουν το πρωινό τους σε μπουφέ. Το Συμπόσιο είναι ένα από τα κομψά εστιατόρια του Saint John's Hotel, όπου μπορείτε να απολαύσετε μερικά από τα καλύτερα ελληνικά και διεθνή πιάτα   σε όλη τη Μύκονο. Στο εστιατόριο Ήλιος μπορείτε να απολαύσετε πλούσιες μεσογειακές γεύσεις με υψηλής ποιότητας ελληνικά υλικά και φρέσκα τοπικά προϊόντα.

Το Aphrodite Spa, υπόσχεται να σας απαλλάξει από το άγχος και το στρες, έτσι ώστε να νιώσετε αναγεννημένος. Διαθέτει 3 αίθουσες περιποίησης, 1 Ιδιωτικό δωμάτιο ζευγαριού με τζακούζι και σάουνα, χαμάμ, κομμωτήριο, σταθμό μανικιούρ & πεντικιούρ, γυμναστήριο. Το Saint John Mykonos Hotel Resort είναι ιδανικό για γάμους, δεξιώσεις, εκδηλώσεις και συνέδρια.