SALADBOWL

Περιγραφή και Λεπτομέρειες

Ποιο είναι το προϊόν που προτιμούν συνήθως οι πελάτες σας?

Τα πιο δημοφιλή προϊόντα του SaladBowl είναι σίγουρα τα lunchbowls, όπου ουσιαστικά παρέχουμε ένα πλήρες και υγιεινό γεύμα, αλλά και το concept φτιάξε το δικό σου bowl είναι ιδιαίτερα αγαπητό. Γενικά ό,τι έχει να κάνει με την υγιεινή διατροφή από το πρωί ως το βράδυ θα το βρεις εδώ.

Ποια είναι η βασική ιδέα που χαρακτηρίζει το SaladBowl?

Η βασική ιδέα είναι πως όλοι οι άνθρωποι μπορούν να ενσωματώσουν την υγιεινή διατροφή στην καθημερινότητα τους, και ό,τι είναι υγιεινό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι νόστιμο. Πολλοί όταν ακούνε σαλάτα σκέφτονται μαρούλι και χωριάτικη, αλλά εμείς εδώ προσφέρουμε σαλάτες που απέχουν από αυτή την εικόνα.

Τι σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό?

Αγνές πρώτες ύλες, καλοστημένα πιάτα, vegan επιλογές, ευφάνταστοι συνδυασμοί και θετικά vibes. Όλη η ομάδα του SaladBowl έχει πολύ αγάπη για αυτό που κάνει.

Πως βλέπετε το SaladBowl στο μέλλον?

Το SaladBowl σε λίγο κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας και ήδη πετύχαμε πολλούς από τους στόχους μας. Ελπίζουμε ακόμα περισσότεροι άνθρωποι να αλλάξουν νοοτροπία σχετικά με την υγιεινή διατροφή και σίγουρα είναι στα άμεσα σχέδια μας να επεκταθούμε και σε άλλες πόλεις.

Tik Tok : SaladBowl.gr